TVfilm sorozat

Nazli és Ferit egyre közelebb kerül egymáshoz

2020.06.25. I 06:14
Demet elmondja Asumannak, hogy névtelen levelet küldött Feritnek az igazságról, vagyis arról, hogy a lány juttatta el nekik a szerződésről készült fotót. Asuman azonnal értesíti Nazlit, Demettel viszont újra egyességet kell kötnie, hogy ne kerüljön bajba Ferit előtt. Ferit betegsége miatt sok időt tölt együtt Nazlival, ami egyre közelebb hozzá egymáshoz a fiatalokat.  
Demet elmondja Asumannak, hogy levelet küldött Feritnek, amelyben leírta az igazat a kiszivárogtatott dokumentumról. Asuman nagyon megrémül, és azonnal értesíti Nazlit, aki eltünteti a borítékot. Ferit már majdnem kinyitja a levelet, amikor Nazli összetör egy poharat a konyhában, egy szilánkkal elvágja a kezét, főnöke pedig egyből a segítségére siet. 

Ferit továbbra is gyengélkedik, ezért Nazli vele marad éjszakára. Az együtt töltött két nap alatt egyre jobban megismerik egymást. 

Deniz átvette a bárt, ahol Alya énekel, de nem akarta, hogy tudomást szerezzen erről a lány, az információ mégis kitudódik. Alya, amikor meghallja az igazat, egyből arra gondol, hogy Deniz még mindig szerelmes belé, és ezt érte tette. 

Ferit egy bírói határozattal távol tudja tartani Demetet és Hakant a Pusula Holdingtól, amit ellenlábasa nagyon rosszul visel. 

Fatos és Engin között még mindig fagyos a hangulat, az elmúlt napok eseményei viszont közelebb hozzák egymáshoz Nazlit és Feritet. Talán épp most bontakozik ki egy nagy szerelem?
/A szerelem íze 18. rész/