TVfilm sorozat

Fatost és Engint mindig összehozza a sors, de nem tudnak kibékülni

2020.06.24. I 00:50
Fatost és Engint kétszer is összehozza a sors, egy alkalommal a liftbe is beragadnak, de Engin szíve még mindig nem enyhül. Demet ez idő alatt arra készül, hogy egy névtelen levélben megírja az igazat Feritnek Asuman tettéről.
Ferit továbbra is nagyon beteg, Nazli az orvos kérésére vele marad estére. Bulut felhívja nagybátyját, a beszélgetést pedig Hakan és Demet is végighallgatja. Hakan fel akarja használni Ferit ellen az információt, miszerint Nazli a férfinél éjszakázott . Demetnek láthatóan nem tetszik, hogy Nazli és Ferit között lehet valami, ezért arra készül, hogy egy névtelen levelet küld Feritnek, amelyben leírja, Asumantól kapták a fotót a tárgyalás előtt, Nazli pedig tudott róla. 
 
Fatos és Engin újra találkozik a bárban, de a férfi hajthatatlan, és nem bocsát meg neki. Engin azt mondta Fatosnak: a szíve jéggé vált. Később egy véletlen folytán viszont beragadnak egy liftbe. Először csak vitáznak egymással, majd mikor Fatos rosszul lesz, Engin nyugtatja meg őt. 

Asuman gyakornoki munkát kap a Pusula Holdingnál, Engin titkárnője lesz.
 
Deniz megtudja, hogy bezárnák a helyet, ahol Alya énekelni kezdett, ezért ő veszi át a bárt, de ragaszkodik hozzá, hogy a fiatal énekesnő ne szerezzen tudomást erről a lépéséről.
/A szerelem íze 17. rész/