TVfilm sorozat

Alya szembesíti Feritet az érzéseivel

2020.06.20. I 05:57
Demet kérésére Hakan az utolsó pillanatban lefújja a gyilkos akciót Ferit ellen. Alya szerint Feritről lerí, hogy mennyire tetszik neki Nazli, és ezt az üzletember tudtára is adja, aki persze nem ad neki igazat. Engin vallatást tart, ahol Alyát, Asumant és Tarikot faggatja Fatosról.   
Demet magyarázkodik Hakan előtt a Ferittel való beszélgetése után, de férje nem hisz neki. Hakan embere, Bekir már majdnem megpiszkálja Ferit autóját, amikor főnöke lefújja az akciót. 
 
Alya kicsit felönt a garatra, ezért Nazli, Deniz és Ferit elmennek érte a bárba. Alya észreveszi, hogy Feritnek is tetszik Nazli, és megjegyzi:
 
„A jégkirály a szerelem tüzében ég!” 
 
Ferit elmosolyodik, de persze tagadja a fiatal énekesnő teóriáját. 

Kiderül, hogy Hakan okozta Zeynep és Demir balesetét, amikor azt ecseteli emberének, hogy Bulutnak nem kellett volna az autóban ülnie. Hakan reméli, hogy a következő megbízás során már nem hibáznak. 
 
Hakan tudomást szerez róla, hogy Feriték elvitetik az autót, amivel Demirék balesetet szenvedtek. Ferit meg akarja vizsgáltatni a járművet, egy szakértő ugyanis kiderítheti, hogy megbütykölték-e. 
 
Engin épp Fatosra panaszkodik Deniznek, aki azt tanácsolja neki, hogy hallgassa ki az érintetteket. Asumant, Alyát és Tarikot is magukhoz rendelik. Engin nagyon komolyan veszi a feladatot, és számon kéri a többieken Fatos hazugságát. Miközben mindenki magát vagy éppen Fatos védi, Deniz rettentően jól szórakozik rajtuk. 
 
Alya elmondja Enginnek, hogy Fatos jó ember, és semmilyen rossz szándéka nem volt. Hogy Engin megbocsát-e Fatosnak, az kiderül a következő részekből… 
/A szerelem íze 15. rész/