TVfilm sorozat

Engin nem tud megbocsátani Fatosnak

2020.06.19. I 06:58
Fatos nagyon szomorú, hogy Engin rájött a hazugságára. Alyának sincs jó napja, hiszen kirúgták őket a bárból, ahol eddig felléptek, ezért a két lány együtt indul búfelejtőre. Engin Feritnek panaszkodik, hogy mekkorát csalódott Fatosban. Ferit azt gondolja, hogy Nazli számára is az a cél, hogy gazdag férjet fogjon magának, ezért nem is hívja meg Bulut születésnapjára.  
Álomként indult rémálom lett belőle - Fatos sírva összegzi Nazlinak az Enginnel való kapcsolatát. 

Alya karrierje sem alakul túl jól, hiszen kirúgták őket abból a bárból, ahol eddig énekeltek. Alya és Fatos elmennek egy másik bárba iszogatni, hogy eltereljék gondolataikat. Később megjelenik Asuman is, és karaokezni kezdenek. A fellépés annyira jól sikerül, hogy Alyának munkát ajánlanak. 
 
Engin Feritnek önti ki a lelkét. Szerinte Fatos egy gyönyörű lány, akiért akkor is oda lett volna, ha tudja, hogy nem gazdag. Ferit elmondja Enginnek, hogy Fatos Nazli barátnője, és igazat ad barátjának a korábbi kijelentéséért, miszerint ezek a lányok bármit megtennének egy gazdag férjért. Ferit azt gondolja, Nazli is ilyen, hiszen barátnők Fatossal. 
 
Habár Ferit nem akarja, Deniz mégis meghívja Nazlit Bulut születésnapjára. Demet egyáltalán nem örül, hogy Hakan elengedte Bulutot Ferittel, ezért ők is megjelennek a partin. Demet szemmel láthatóan még mindig odavan Feritért, ezért szeretné felidézni, hogyan zajlott az eljegyzésük, és régi kapcsolatukról is szeretne nosztalgiázni. Ferit azonban hallani sem akar erről.

A kínos beszélgetést végighallgatja Hakan is, aki féltékenységében máris riasztja egyik emberét, és közli, hogy Feritnek Zeynep és Demir balesetéhez hasonlót szán.
/A szerelem íze 14. rész/