TVfilm sorozat

Vége a játszmázásnak! Fatos lebukik Engin előtt, méghozzá nagyon csúnyán

2020.06.18. I 00:18
Fatos szerencséje most leáldozik: számtalan lehetősége volt, hogy kitálaljon Enginnek, mégsem tette, így végül a sors tisztázza a kapcsolatukat. Engin épp Fatos mögött áll, amikor kiderül, csak a nevéről és a szakmájáról mondott igazat, minden más hazugság volt…
Két izgalmas fejleményre derül fény A szerelem íze új epizódjából: Leman asszony egy féltve őrzött családi titokról rántja le a leplet, Fatos pedig lebukik Engin előtt. Lássuk, hogy jutunk el idáig!

Leman asszony továbbra is dacol az élettel: nem eszik, nem szedi a gyógyszereit. Megkéri Feritet, vigye el hozzá Bulutot, de fia úgy véli, anyja nincs abban az állapotban, hogy találkozzon a kisfiúval. Heves vitájuk során egy régi családi titkot is megtudunk:

Leman assszony 15 évvel ezelőtt megcsalta Ferit apját, fia pedig tudomást szerzett erről, de sosem árulta el anyját.

Később Nazli beolvas Feritnek, amiért nem látogatja Bulutot, csak hogy ne kelljen átlépnie Hakan kapuját. Búcsúzóul felhívja a főnöke figyelmét a kisfiú közelgő születésnapjára is. Ferit, mint most is, megfogadja Nazli tanácsát, és bejelenti Demeték előtt, hogy unokaöccse vele tölti a születésnapját. Demet tajtékzik, Hakan viszont együttműködő, és rábólint a dologra. Vajon ez is csak egy újabb trükk vagy ezúttal feleségét próbálja büntetni?

Demet új telefont küld Asumannak, hogy megerősítse a szövetségüket, és el tudja érni a lányt. Fatos épp besegít a sarki virslisnél, Asuman pedig meglátogatja. De nem ő az egyetlen, aki arra jár: Engin és Tarik is megjelenik! Asuman kihúzza a csávából Fatost, aki később sikeresen elkerül egy másik potenciálisan kínos szituációt is Deniznél. Ám hiába, a hazugságok elől nincs menekvés, egy állásinterjú után mégis lebukik Engin előtt.
/A szerelem íze 13. rész/