TVfilm sorozat

Nazli ájultan esik össze Ferit előtt

2020.06.17. I 07:21
Nazli kezd összeroskadni a hazudozás terhe alatt, még pedig szó szerint! Ájultan esik össze Ferit házának kertjében, amikor megtudja, húga közel áll a lebukáshoz. A hercege persze mit sem sejtve mellette terem…
Nazli telefonja a végsőket rúgja: ha egész nap töltőn van, akkor is lemerül, most pedig már be sem lehet kapcsolni. Mindeközben Asuman tanulás helyett a lógásról csacsog a barátnőjével, így nővére úgy dönt, elkobozza a lány telefonját, és egy napra kölcsönveszi.

Ferit házába érkezve otthon találja főnökét, aki egy kis meglepetéssel készült neki: az utolsó pillanatban megváltoztatta a menüt. Hogy elkészülhessen az új étel, új hozzávalókra van szükség. Nazli nyavalygását hallva Ferit felajánlja, hogy elviszi őt vásárolni, sőt, a lány egyenesen az árusokig rángatja magával a férfit. Amikor Ikbal asszony és Engin meglátják, hogy az üzletember cipeli haza a zöldségeket, nem tudják letörölni a mosolyt az arcukról. 

Bulut ügyében folytatódik a nyomozás, igyekeznek kideríteni, hogy a Demet által megkaparintott fotót hol, mikor és milyen készülékkel készítették. Amikor Nazli belecsöppen az ezzel kapcsolatos beszélgetésbe, a stressztől és az éhségtől helyben elájul. Később kiderül, hogy az adatokhoz nem tudnak hozzáférni, mindössze a készülék pontos típusát sikerült megállapítani, vagyis azé az eszközét, amit Nazli aznap magával vitt a házba! Nem csodáljuk, hogy nem győzi dugdosni ezután… Arra viszont nem tudja rávenni magát, hogy színt valljon. 

Vajon mit szól majd Ferit, ha rájön, hogy a lány, akibe kezd beleszeretni, végig hazudott neki?

Asuman kihallgatja Nazli és Fatos telefonbeszélgetését, és mivel azt hiszi, ki fog derülni tette, Demet házába siet. Csakhogy a kis Bulut nincs egyedül, épp Denizzel játszik. Lehet, hogy ezt a botlást még ki tudja magyarázni, de ha nem vigyáz, hamar lebuktatja magát!

Fatos Alya ruháin dolgozik, de az énekesnő nála ragad, és este a hazatérő lányokkal kávéznak. Alyából láthatóan előtör a féltékenység, amikor Fatos Denizzel cukkolja Nazlit. Sejteni lehet, hogy az érdekellentét nem sokáig marad titokban!
/A szerelem íze 12. rész/