TVfilm sorozat

Nazli képtelen bevallani az igazságot Feritnek

2020.06.16. I 07:19
Nazli elhatározza, elmondja Feritnek, hogy Asuman juttatta el a dokumentumot Demethez, de az utolsó pillanatban megtorpan. Az esti órákban meghitten kávéznak Ferit házában, amikor Nazli hívást kap, hogy Bulut ismét kórházba került. 
Nazli elmegy a céghez, hogy elmondja Feritnek az igazat a dokumentumról. Főnöke viszont nem hagyja szóhoz jutni, helyette abban kéri a segítségét, hogy válasszon ajándékot Nakatani úrnak. Később pedig elszáll Nazli bátorsága, és képtelen bevallani, hogy testvére tehet mindenről.

Alya meglátja Engint a konditeremben, és azonnal felhívja Fatost, hogy menjen oda és mondja el az igazat. Később az énekesnő mégis tovább szövi a hazugságot, mert úgy érezi, nincs még itt az ideje annak, hogy Engin mindenről tudomást szerezzen.

Nazli gyengélkedik egy kicsit, amikor Deniz beállít a lakására. A férfi máris levest főz a séfnek, hogy mielőbb jobban legyen. 

Demet és Hakan tovább bosszantják Feritet, és Bulut jogaira hivatkozva megjelennek a Pusula Holdingnál, hogy megnézzék, mi zajlik a cégnél.

Nazli Ferit házában hagyja a telefonját, ezért még az este folyamán visszamegy érte. Épp meghitten beszélget és kávézik Ferittel, amikor megcsörren a telefonja. Demet értesíti, hogy Bulut kórházba került, így mindketten a kisfiúhoz szaladnak.
/A szerelem íze 11. rész/