TVfilm sorozat

Kiderült az igazság: Nazli összetört

2020.06.12. I 20:53
Fatos hazugságáról már nemcsak Tarik, de Alya is tud, aki később felajánlja a lánynak, hogy segít beadagolni az igazságot Enginnek. Demet fel szeretné fogadni Nazlit Bulut mellé, de a lány nemet mond. Amikor Nazli megtudja, mit tett a testvére, teljesen kiborul.  
A Pusula Holdingnál tovább folytatódik a nyomozás annak ügyében, ki adhatta át a sorsdöntő dokumentumot Demetnek. Fatos és Tarik újra összefut, és a férfi elárulja, hogy nem mondta el az igazat Enginnek, és még segít is Fatosnak, hogy mivel tudja levenni a lábáról a főnökét. A lánynak egyelőre esze ágában sincs bevallani az igazat, azt szeretné, ha előtte még jobban megismernék egymást Enginnel, ezért belerángatja a hazugságaiba Alyát is. A fiatal énekesnőt nem hagyja nyugodni a dolog, ezért hogy megtudja, mi ez az egész színjáték, meglátogatja Fatosékat. Alya igazán megértő a lánnyal, és felajánlja a segítségét ahhoz, hogy a csöppet sem divatház tulajdonos Fatos szép lassan fedje fel az igazságot Engin előtt.

Bulut nagynénje nehezen bír a kisfiúval, ezért állást ajánl Nazlinak, aki visszautasítja azt, mondván, hogy ő szakmája szerint szakács. Viszont mivel nagyon szereti a kisfiút, mégis fontolóra veszi az ajánlatot. Asuman természetesen támogatja az ötletet, hisz még mindig csak magára gondol...

Alya később Deniz lakásában is felbukkan, és megcsókolja a férfit, aki újra felhívja a lány figyelmét, hogy nincs köztük több barátságnál. 

Nazli egy véletlen folytán megtalálja Asuman telefonjában a lefotózott dokumentumot, amely rossz színben tüntette fel Feritet a bíróságon Bulut tárgyalásán. Teljesen kiborul, és nem tudja mitévő legyen, de Demet számára világossá teszi, hogy nem fog neki dolgozni. 

A fiatal szakácslány úgy dönt, elmondja Feritnek, mi történt, akinek egyelőre repes a szíve, mikor megtudja, Nazli nemet mondott Demet ajánlatára.
/A szerelem íze 10. rész/