TVfilm sorozat

A bíróság döntött Bulut sorsáról

2020.06.12. I 06:22
Asuman sorsdöntő dokumentumot juttat el Demetnek egy kis pénz reményében. Nazli húga boldogan költi a könnyen szerzett vagyont, és közben nem is gondol arra, hogy Bulutot emiatt veszik el Ferittől.   
Elérkezett a tárgyalás napja, a bíróság döntött Bulut felügyeleti jogáról. A kisfiú a nagybátyján kívül senkivel sem akar élni, de hiába, Demet kezébe sorsfordító dokumentum került. Asuman fotózta le számára az iratot, amelyben az áll, hogy Demet testvére a halála előtt egy nappal részesedést akart adni neki a cég részvényeiből. Ennek következtében a bíró a következő tárgyalásig Bulut felügyeleti jogát Demetre bízza. A kisfiú nagyon fél, hogy mi lesz vele az új helyen, Ferit pedig megígéri, hogy még nincs vége az ügynek, és hamarosan visszakerül hozzá unokaöccse.

Asuman máris költeni kezdi a Demettől kapott pénzt, amelyről azt hazudja Nazliéknak, hogy lóversenyen nyerte. Engin rendíthetetlenül próbálja elérni Fatost, aki azt hiszi, Tarik mindenről beszámolt főnökének, ezért nem veszi fel a telefonját. 

Ferit nagyon szomorú Bulut miatt, ezért egy számára különleges helyre viszi Nazlit. Itt nem csak a panorámában gyönyörködik: megdicséri Nazlit, hogy mennyire szép, és megkéri arra is, folytassa nála a munkát. 

Bulutnak nem tetszik az új dadája, akivel közli is, hogy nem lehetnek barátok, hiszen nem tud úgy főzni, mint Nazli. A kisfiú hisztijével mindent elér Demetnél, aki inkább mindenbe belemegy a nyugalom érdekében. Kiderül, hogy egyáltalán nem fűzik gyengéd érzelmek Buluthoz, ugyanis kijelenti: unokaöccse nem is gyerek, hanem egy szörnyeteg. 
/A szerelem íze 9. rész/