TVfilm sorozat

Mi lesz ebből? Asuman tette hatalmas botrányt kavarhat!

2020.06.11. I 08:06
Asuman láthatóan semmiből sem tanul! Először elcsente Ferit nyakkendőtűjét, majd lopásért került a rendőrkapitányságra, most pedig hallgatózik. Sajnos tehetséges a kémkedésben, így olyan bizonyítékokat talál, amikkel megpecsételheti a kis Bulut sorsát. Vajon meddig megy el azért, hogy magát előnyös helyzetbe hozza? 
Demet ismét találkozni akar Buluttal, de Deniz türelemre inti. A nagynéni hajthatatlan, ugyanis az ügyvédei javaslatára tovább kell építenie kapcsolatát unokaöccsével a tárgyalásig. Úgy dönt, hogy váratlanul beállít Ferit házába, és meglepi Bulutot egy bumeránggal. A kéretlen látogatás kellemetlen helyzetbe hozza Nazlit, akinek nemcsak a házban sündörgő Asumannal gyűlik meg a baja, de most már Demet miatt is aggódnia kell. Végül nem értesíti Feritet a váratlan vendég érkezéséről, de hiába, nem marad titok a látogatás! Az üzletember idő előtt hazaér, és a házában találja egykori kedvesét, Demetet Bulut társaságában.

Asuman teljesen javíthatatlan, kihallgatja Engin és Ferit beszélgetését, és megtudja, hogy a férfinél fontos dokumentum van, ami a gyámsági tárgyaláson ütőkártya lehet Demet számára. A lány szeretne a jómódú nő kegyeibe férkőzni, így amint lehetősége nyílik rá, le is fotózza az iratot, amelyben az áll, hogy halála előtt Demir be akarta venni a cégbe testvérét, Demetet. Asuman este taxiba ül, és nagyon úgy tűnik, hogy a célja nem más, mint keresztbe tenni Feritéknek... 

Fatos bedől a hazugságaival, de nem Engin, hanem a sofőr, Tarik előtt lepleződik le, aki Nazli kisasszony japán könyvei miatt jelenik meg, de ehelyett csak „a divatház tulajdonost” találja kócosan, pizsamában... Hát, ez várható volt!
/A szerelem íze 8. rész/