TVfilm sorozat

Nazli most magyarázkodhat! Mit keres a kis Bulut a rendőrkapitányságon?!

2020.06.10. I 08:06
Nazlit először Deniz, majd Bulut és Asuman hozza kínos helyzetbe Ferit úr előtt. Hogy mit keres Bulut Demet nénikéje társaságában, majd hogyan kerül a rendőrkapitányságra, arról most aztán lehet magyarázkodni a főnök úrnál! 
Hakan váratlan látogatást tesz Feritnél, hogy az orra alá dörgölhesse tervét, miszerint Demettel megharcolnak Bulut gyámságáért. Ferit éktelen haragra gerjed, amit csak tetéz, amikor egy telefonhívás során kiderül, Nazli és Bulut épp Demettel találkozott Deniznél. Ferit magához képest viszonylag finoman kezeli a helyzetet, de a fejmosás nem marad el. Ekkor Ferit és Nazli a kisfiú szívszorító sírására lesz figyelmes, aki nehezen viseli elhunyt szülei hiányát. De nemcsak Bulut, Leman asszony is összeroppant a gyásztól - egy szót sem szól, amikor fia meglátogatja őt. Fatos ellenben nem tétlenkedik, randizni megy Enginnel, ahol ott folytatja a hazudozást, ahol abbahagyta.

Nazli másnap Ferit kérése ellenére útnak indul Buluttal, mert a kisfiú mozizni szeretne. Az úti cél azonban változik, amikor a lány megdöbbentő telefonhívást kap: Asumant bevitték a rendőrkapitányságra lopásért. Amíg Nazli a rendőrökkel beszél, Bulut felveszi a telefonját, és vidáman elújságolja a helyzetet nagybátyjának. Feritnek több sem kell, azonnal ott terem, így Nazli engedetlenségével másodjára is lebukik előtte. Kisebb vita után a következő reggelen viszont egymás karjaiban találják magukat egy macska miatt. Éljenek az állatok! 
/A szerelem íze 7. rész/