TVfilm sorozat

Nem tudnak neki nemet mondani: Bulut ismét eléri, amit akar

2020.06.09. I 07:32
Bulut vigasztalhatatlan szülei halálos balesete óta: nem hajlandó elfogadni senkit, akit mellé fogadnak ápolóként. Ragaszkodik Nazlihoz, így nem akarja, hogy más vigyázzon rá. Feritnek tehát nincs más választása, bocsánatot kell kérnie a lánytól, hogy visszahívhassa dolgozni. Csakhogy nem ő az egyetlen, aki munkát ajánl Nazlinak…  
Hosszú évekig nem látták egymást, de a tragédia összehozza a testvéreket: Demet és Deniz egymás támaszai a gyászidőszakban. A nosztalgiázás során a fiatal férfi nővére kiböki, szeretné megismerni unokaöccsét. Deniz megígéri, hogy valahogy sort kerít a nagy találkozásra. Ekkor még csak nem is sejti, hogy nővére és annak férje, Hakan Bulut gyámságának megszerzésén fáradozik. Céljuk nem önzetlen: azzal, ha a kisfiú gondviselőivé válnak, megkapják az elhunyt szülők tulajdoni részét a Pusula Holding Kft.-ben, Feriték cégében. Hakannak egyértelműen a 48 százalék részesedésre fáj a foga, nem törődik a kisfiú sorsával.

Nazli állásajánlatot kap Deniztől, aki azt szeretné, hogy kiszemeltje főzzön rá. Nem sokkal később pedig Ferit és Bulut toppan be a lányhoz. A sármos üzletember arra kéri őt, hogy hagyják maguk mögött a múltat, és térjen vissza hozzájuk Bulut ápolójaként. Nazli nem tud nemet mondani a beteg kisfiúnak, így elfogadja az ajánlatot, aminek része, hogy egy ideig hozzájuk költözik.

Fatos épp randizni igyekszik Enginnel, és esze ágában sincs bevallani, hogy nemhogy divatcége, de még állása sincs… Ahogy a mondás tartja, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát… Kíváncsian várjuk, mikor robban a bomba!
/A szerelem íze 6. rész/