TVfilm sorozat

Hatalmas tragédia rázza meg Feriték családját

2020.06.06. I 07:23
Feriték éppen egy pályázat megnyerését ünneplik, ám nem sokkal később egy rémes baleset híre kavarja fel a családot. Ferit után Engin és Deniz is egyből a kórházba rohan, hogy megtudja, mi történt. Az ezt követő nehéz hetekben Nazli nemcsak Buluttal, de Denizzel is szoros kapcsolatot ápol, és mindent megtesz azért, hogy segíthesse őket a tragédia feldolgozásában. 
Feriték vállalata, a Pusula Holding és egy Hakan nevű férfi által vezetett konkurens cég egy új pályázatért harcol egymással. Hakan túllicitálja saját határait, mert az sem érdekeli, ha veszteséges lesz az üzlet, csakis egy cél lebeg a szeme előtt: legyőzni Feritet. Végül ez nem sikerül, ugyanis a Pusula Holding nyeri a pályázatot.

A győzelem estéjén Deniz volt barátnőjének, Alyának a koncertjére igyekszik Nazli, Asuman és Fatos. Fatos amint meglátja Engint, hazamenekül, hiszen korábban hazudott neki, amikor divatcég tulajdonosként mutatta be magát. Nazli és Deniz barátsága egyre inkább elmélyül, ami Feritnek is szemet szúr. 

Ferit hazafelé tart, amikor rossz hírt kap. Egyből értesíti Engint és Denizt, akik azonnal a kórházba sietnek. Deniz rosszul viseli a történteket, törni-zúzni kezd, és a sofőrt, Tarikot okolja a baleset miatt. 

Zeynep, Ferit nővére és annak férje, Demir a baleset helyszínén életét veszti, Ferit édesanyját, Leman asszonyt pedig műteni kell sérülései miatt. Bulut szintén az autóban volt az ütközéskor, de szerencsére csak apróbb sérüléseket szenvedett. Az árván maradt kisfiúval senki sem tud szót érteni, napokig nem hajlandó enni. Végül Nazli látogatása nyugtatja meg a lelkét. 

Nazli nemcsak Bulutért, hanem Denizért is aggódik, aki testvérét és sógornőjét veszítette el a balesetben. Felmerül a kérdés, vajon gyengéd szálak fűzik Nazlit Denizhez?
/A szerelem íze 5. rész/