TVfilm sorozat

Nazli és Deniz egyre közelebb kerül egymáshoz

2020.06.05. I 09:36
Ferit próbál bocsánatot kérni Nazlitól, de ő hallani sem akar róla. Deniz és Nazli között viszont egyre komolyabbra fordulnak a dolgok, egy vidám program után egy kellemes estét is eltöltenek együtt.
Ferit üzenetben igyekszik a maga módján bocsánatot kér Nazlitól, de a lány hajthatatlan. Deniz meghívására viszont igent mond: elmennek egy kutyamenhelyre, ahol annyira jól érzik magukat, hogy egy kellemes estét is eltöltenek együtt. Nazli pozitívan csalódik Denizben, hiszen annak ellenére, hogy gazdag, teljesen máshogy viselkedik, mint Ferit, ráadásul jól is érzi magát vele.

Zeynep, Bulut édesanyja szeretné megismerni Nazlit, hiszen fia rajongásig szereti a lányt. Az ennek apropójából szervezett vacsorán Ferit is megjelenik, aki éles szóváltásba keveredik Nazlival. Végül mindannyian megjelennek a Deniz lakásában tartott kis összejövetelen, ahol az egész család meglepődik azon, hogy Nazli és Deniz már ismeri egymást. 

Fatos korábban azt hazudta Enginnek, hogy divattervező és egy divatház tulajdonosa. A lány kicsit elhamarkodta kijelentéseit, de úgy érzi, habár még nem híres és gazdag, még lehet! Kíváncsian várjuk, mikor bukik ki a hazugság!
/A szerelem íze 4. rész/