TVfilm sorozat

Nazlit töltött articsókája menti meg a kirúgástól

2020.06.02. I 15:47
Nazlinak nem az erőssége a pontosság, a főzés viszont annál inkább, így egyik tanára ajánlásával állást kap egy gazdag üzletember, Ferit Aslan személyi séfjeként. Igaz, szívesebben dolgozna egy pörgős konyhán, de nincs abban a helyzetben, hogy válogasson: barátnőjével és húgával az albérletük fenntartásával küzd.
Ferit és Nazli még nem is találkoztak, mire máris egymás agyára mentek. A rendmániás üzletember nem tudja elviselni, hogy ismeretlen alkalmazottja kis cetliken üzeneteket hagy neki az ételek kapcsán, Nazli pedig kiakad azon, hogy Ferit mindig mindent átrendez a konyhában. Látatlanban azt hiszik egymásról, hogy idős ellenféllel van dolguk!

Az első epizódból megismerhettük Nazli cserfes kishúgát, Asumant, és barátnőjét, Fatost, illetve Ferit családját is: édesanyját, Leman asszonyt, testvérét, Zeynepet, annak férjét, Demirt és gyereküket, Bulutot is. Demir öccse, Deniz is a család része, aki Feriték cégének rendezvényén megismeri Nazlit, és randira hívja a lányt. Ám akkor még csak nem is sejti, hogy a lány Feritnek dolgozik! Ugyanezen a partin találkozik először Ferit és Nazli is, de ezen a ponton még nem tudják, hogy munkakapcsolat van közöttük. Vajon mi sül ki ebből? Nazli igent mond Deniznek, vagy Ferit iránt kezd érdeklődni? Fatos pedig Ferit barátjával, Enginnel fut össze – kíváncsian várjuk, mikor érnek össze a szálak!
/A szerelem íze 1. rész/