Talkshow

Trokán Nóra: „Próbálom a lehető legjobban megélni a helyzetet”

2020.05.24. I 23:00
Sok más hírességhez hasonlóan Trokán Nóra is vidéken, méghozzá a Balatonon keresett menedéket a koronavírus-járvány idején. A színésznő még a korlátozások bejelentésekor döntött úgy, hogy maga mögött hagyja Budapestet. Indulás előtt elvégeztetett egy koronavírus tesztet, hogy nyugodt szívvel lehessen édesapja közelében. Azóta Trokán Péterrel balatoni házukban töltik a karantént, Nóra pedig igyekszik kihozni a legjobbat a jelen helyzetből - mondta Várkonyi Andinak az Akarsz beszélni róla? adásában.  
Trokán Nóra úgy érezte, Budapesten nem tudná átvészelni ezt az időszakot, ezért döntött úgy, hogy a Balatonra költözik. Mivel édesapja is ott tartózkodott, a színésznő indulás előtt elvégeztetett egy koronavírus tesztet, hogy ne veszélyeztesse édesapja állapotát. Nóráék háza a hegyoldalban található, így nagyon kevés emberrel találkoznak, és többnyire a bevásárlást is online intézik.

Nóra úgy fogalmazott, hogy nagyon jól el van, és nincs mehetnéke, mert szeret egyedül lenni. Ő az a típus, aki leül és megvárja, amíg elmúlik a veszélyhelyzet. Nyugodtnak és elfogadónak tartja magát, a lehető legkevesebb pánikkal és szorongással éli mindennapjait. Úgy érzi, az ilyen helyzetekben sem jön zavarba, próbálja a legtöbbet kihozni ebből az időszakból.

Az összes színházi előadása elmaradt, forgó sorozata leállt, és csúszik a film, amit tavasszal forgattak volna. Kérdés, hogy ha visszaáll a rend, és lehet újra színházba járni, az emberek bemernek-e majd ülni több száz néző közé. Ebből kiindulva Nóra most nem tudja elképzelni, hogy minden ugyanolyan lesz majd, mint a vírus előtt volt. A történtek szerinte mély nyomot hagynak az emberekben.

Várkonyi Andi és Trokán Nóra teljes beszélgetése itt nézhető vissza: