Talkshow

Ha minden jól megy, Horváth Tomi letépi a pólót augusztusban

2020.05.24. I 01:21
Új dalokkal és kisportolt testtel készül a visszatérésre Horváth Tamás. Ha minden jól megy, és összejön az augusztusi koncertje, utóbbit saját szemünkkel láthatjuk majd. Az énekesnek hatalmas álma, hogy egy nagyszínpadon állva letépje magáról a pólót, és félmeztelenül ugráljon a közönséggel, így most gőzerővel dolgozik az izomzatán személyi edzőjével. Az Akarsz beszélni róla? adásában terveiről, álmairól és az általa érzett háláról is mesélt Várkonyi Andinak.
Tomi majd kicsattan az optimizmustól, és mint mindig, most is félig telinek látja azt a bizonyos poharat, hiszen rengeteget adott neki a karanténidőszak:

„Én nagyon hálás vagyok azért, mert nagyon sokat törődhettem most a családommal, nagyon sokat foglalkozhattunk egymással, nagyon sok minőségi időt tudtunk együtt tölteni”

 mondta Tamás, aki egyébként nagyon szeret otthon lenni. Az elmúlt két hónap megtanította arra, hogy ne a jövőnek, hanem a mának éljen, és időként álljon meg egy picit. Végre volt ideje hálát gyakorolni, és felfogni, hogy mi az, amit eddig elért.

Végre beteljesítheti álmát

Az énekesnek nagyon hiányzott a mozgás, aki járt már koncertjén, tudja, hogy normál esetben felszántja a színpadot – sajnos erre most hónapokig nincs lehetősége. Hogy levezesse a benne felgyülemlett energiákat, nekiállt edzeni. Augusztusra látható eredményt terveznek személyi edzőjével, akivel heti 3-4x dolgoznak az ügyön. Ezzel a tempóval augusztusra Tomi megvalósíthatja régi álmát: egy nagyszínpadon állva elégedetten tépheti le magáról a pólót.

A csúcs még messze, de tudja, mi a cél

Attól nem fél, hogy tudja-e folytatni ugyanott, ahol abbamaradt a karrierje a koronavírus-járvány miatt. Ennek az az oka, hogy nagyon erősen hisz a dalaiban. Az elmúlt időszakban a koncertek, televíziós munkák, megjelenések miatt háttérbe szorult nála a dalszerzés, de a karantén alatt rákapcsolt az alkotói folyamatra is. Andi úgy fogalmazott, hogy Tomi a karriere csúcsán van, de ő maga nem így látja.

 „Nekem a csúcs még messze van”

- jelentette ki az énekes, aki szeret nagyot álmodni, és vágyik rá, hogy a dalai szélesebb közönséghez is eljussanak, és akár világszinten ismertek legyenek.

Tomi a beszélgetés során arról is mesélt, hogyan tartják egymásban a lelket a zenekara tagjaival, mit terveznek a szeptemberi koncertjükre, illetve milyenek a családja hétköznapjai egy kamasszal: