Talkshow

Fenyő Iván: „Ha nem mehetsz kifelé, menjél befelé"

2020.05.10. I 08:36
Az Akarsz beszélni róla? adásában Fenyő Iván is beszámolt arról, hogyan tölti a karantént. A színész elárulta, öt hétre teljesen elvonult, hetekig embert sem látott. Most visszatért otthonába, ahol ő is többször ül le sorozatokat nézni, de megtartotta a spirituális tevékenységeit, amik segítik, hogy egyensúlyban maradjon.  
Amikor leálltak a forgatások, véget értek a munkálatok, Fenyő Iván úgy érezte, ez az idő alkalmas lesz arra, hogy kicsit lelassuljon és befelé forduljon. A színész öt hétre elvonult egy kúriába, méghozzá teljesen egyedül. Előtte bevásárolt öt hétre elegendő élelmiszert, így egyszer sem kellett elhagynia a házat. Sőt, az is előfordult, hogy 36 óráig nem evett, csak vizet ivott. 

Ezt az időszakot a belső munkának, a lenyugvásnak és a feltárásnak szentelte. Meditált, jógázott, mantrázott, imádkozott – ezek egy részét továbbra is próbálja napi szinten tartani. Az elvonulás annyira sikeres volt, hogy 24-25 napig nem is látott embert.

Saját elmondása alapján stabilitást, erősödést és érést hozott számára ez az időszak. Kihasználja a helyzetet, ugyanis úgy gondolja:

„ha nem mehetsz kifelé, menjél befelé!”

Nem billent ki a középpontjából, sokkal inkább centralizálja a jelenlegi szituáció. Kitisztítja a fejét, a szívét és a lelkét is. 

Mindig lesz valahogy, csak bízni kell! Lehet, hogy nem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy ő eltervezte, de biztos, hogy idővel minden a helyére kerül.

A teljes beszélgetés itt nézhető vissza: