Talkshow

Balázs Andi teóriája szerint a karantént a kutyák intézték

2020.05.03. I 23:00
Balázs Andi nagyon rosszul viselte a karantén első hetét, eluralkodott rajta a pánik, és volt, amikor haszontalannak érezte magát. Mostanában viszont rengeteg dologgal köti le magát: vicces videókat készít a közösségi oldalaira, meséket olvas gyerekeknek és szájmaszkokat is varr. Az Akarsz beszélni róla? adásában őszintén vallott Várkonyi Andinak arról is, anyagilag mennyire megterhelő számukra ez az időszak. 
Balázs Andi különböző praktikákat bevetve küzd a túlélésért. Az egyik ilyen trükk a napirend, amit négy kutya és két cica mellett be is kell, hogy tartson. Az első egy hetet nagyon rosszul viselte, eluralkodott rajta a pánik, és szinte mindenen sírva fakadt. Haszontalannak érezte magát, és nem tudta, mihez fog kezdeni.

Szerencsére egy hét alatt átlendült ezen az állapoton, a tétlenségének pedig már nyoma sincs. Vicces videókat készít a közösségi oldalaira, mert hiányzik neki a közönsége, meséket olvas gyerekeknek, verseket mond, és körülbelül egy hónapja szájmaszkokat is varr. 

Férje, Gábor alapjáraton is nagyon sokat segít a házimunkában, hiszen Andinak ezt nem mindig könnyű összeegyeztetnie a színházzal, most pedig mindent együtt csinálnak. 

„Mi tényleg, mint borsó meg a héja, zsák a foltja. Ez nem azt jelenti, hogy nem veszünk össze, és néha nem megyünk egymás idegeire. De nagyon jól kiegészítjük egymást még a karantén ideje alatt is.”

A színésznő legjobban édesapjáért aggódik, aki 200 kilométerre él tőlük, vele és a család többi tagjával videóhívásokon keresztül tartják a kapcsolatot. A színésznő szerint ez nagyon összekovácsolja most őket, és azok is használják a technika vívmányait, akik eddig nem tették. 

Andi most már pozitívan látja a helyzetet, és próbálja mindenben megtalálni a jót. Rengeteg ideje van most állataival foglalkozni, akik nagyon örülnek is ennek.

„Van egy teóriám, miszerint a kutyák intézték ezt az egész karantént”
 
- tette hozzá viccelődve.
Eddig körülbelül 40 előadása maradt el, de nincs félbehagyott munkája. Szabadúszó színésznő, és mindkét színháza igényt tart rá, már csak az a kérdés, mikor állhatnak újra munkába. Szerencsésnek tartja magát, hiszen van hova visszamennie a koronavírus után. 

Tettek félre nyaralásra, és mivel most nem lesz lehetőség utazásra, így a megspórolt összeghez is hozzá tudnak nyúlni, ha szükség lesz rá. Andi egyébként a kétkezi munkától sem riadna vissza:

„Én nem esem akkor sem kétségbe, ha nekem azt mondják, hogy figyelj ide, azért, hogy itt lakhass, kapálnod kell. Tök simán elmegyek!” 

A Balázs Andival készült teljes beszélgetés itt nézhető vissza: