Talkshow

Dér Heni megtanulta a leckét - ezért nem néz már bele párja mobiljába

2020.04.29. I 23:00
Dér Heni nyomozó énjét hátrahagyva ma már nem néz bele párja telefonjába, és ez annak is köszönhető, hogy megbíznak egymásban. Fresh Wiki, azaz Gyulai Viki gyerekkorában vécékirálynőként nyert farsangot. Takács Nikolasnak 14 évesen 19 éves barátnője volt, sőt, az énekesnek a szerető szerepét kellett betöltenie. Újabb izgalmas és szórakoztató történeteket meséltek el a sztárok Szulák Andinál a Nyugi! Köztünk marad...-ban.  
Heni tanult a hibájából, és nem néz bele az aktuális párja telefonjába. Korábban viszont hajmeresztő dolgokat tett, hogy lenyomozza egykori partnere üzeneteit. Az énekesnő azt tanácsolja, senki se csinálja utána a műveletet!
Viki úgy érzi, nyitott könyv az életük, és megbízik annyira férjében, hogy nem néz bele a telefonjába. Nikolasnál is előfordult azért, hogy olykor belepillantott a kedvese mobiljába. Az egy olyan időszaka volt, amikor nem volt 100%-os a bizalom - tette hozzá, de egyetért Henivel abban, hogy a kémkedés nem tesz jót.

„Végső soron, ha már nincs bizalom, akkor gyakorlatilag megette a fene az egészet!” 

- zárta le a kérdéskört a műsorvezető. 

Heni pánikhelyzetben nevetésben tör ki, Szulák Andi viszont megnémul. A vendégek elmesélték, mitől félnek vagy mitől tartanak egy repülőút során.
Egy következő kérdés kapcsán Viki elmondta, senkin nem tudna bosszút állni, mert akarattal nem lenne képes rosszat okozni. Lelkileg nem bírná elviselni, nem beszélve arról, hogy vissza is üthet a dolog. Heni már elgondolkodott a bosszún, alaposan ki is tervelte, aztán végül nem valósította meg. Úgy érezte, nem lenne attól jobb neki, és az illető sem bánná meg a tettét. Nikolas inkább csak éreztetné az illetővel, hogy egy adott szituáció rosszul esett neki. Legfeljebb csak elégtételt venne, bosszút ő sem állna. 

A személyes sztoriknál Heni elmesélte, hogyan élesztett újra édesapjával egy kis borjút. Jobban mondva az énekesnő inkább csak a jelenlétével járult hozzá a hőstetthez:
Dér Heni visszaemlékezett iskolás éveire is: egyik alkalommal felgyújtotta a kollégium konyháját. Ekkor egy életre megtanulta, hogyan ne oltson tüzet.
Takács Nikolas 14 évesen jött össze első barátnőjével, aki 5 évvel volt idősebb nála. A kapcsolatot titokban kellett tartani, hiszen a 19 éves lánynak volt egy barátja. Kapcsolatuk még így is három évig tartott.
Viki pedig egy érdekes iskolai farsangra emlékezett vissza, amikor ő és társai WC királynőnek öltözve nyerték meg az eseményt.