Talkshow

Gáspár Zsolt nem kímélte Ilyés Jenifert: „Egy 5-6 kiló kéne a Jeniferre"

2020.04.27. I 23:00
Gáspár Zsolti kolbásszal és pörccel látta el a Nyugi! Köztünk marad... stábját a forgatás előtt. Szulák Andi szóvá is tette az adásban, hogy neki már nem jutott minden finom falatból. Zsolti pedig a mellette helyet foglaló Ilyés Jenifernek tartott kiselőadást: az énekesnő szerinte nagyon dekoratív, de ráférne még 5-6 kiló. A fiatal színész, Dobai Attila is partner a jó ízű falatok elfogyasztásában, így szerinte egy hajóban kellene evezniük Zsoltival. Szulák Andi ezzel kapcsolatban viccesen megjegyezte, hogy az a hajó bizony hamar el fog süllyedni.  
Attila és Zsolt bevallották azt is, hogy akkor is nyitogatják a hűtőt, ha tudják, nincs benne semmi. Attila ugyan nem büszke erre, de ha éjjel kettőkor arra ébred, hogy éhes, nem rest nekiállni spagettit főzni magának. Zsolt már csak azért is képes percenként kinyitni a hűtőt, hátha valaki belecsempészett egy-két finom falatot. 

 „Szeretek halózgatni, és ez látszódik is rajtam”

- jegyezte meg Zsolti.

A fiúkkal ellentétben Jenifer nem szeret enni, szerinte ez felesleges időtöltés. Zsolt nem kímélte az énekes-színésznőt, azt mondta, nagyon dekoratív, de ráférne még 5-6 kiló. 
Gáspár Zsoltit édesapja a mai napig ellátja jó tanácsokkal. Zsolti mindenben kikéri Győző papa véleményét, felnéz rá, és szeret tőle segítséget kérni. 

Jenifer 24 évesen úgy érzi, ideje kicsit leszakadnia a szüleiről, de persze nagyon szereti őket. Szülei nyomására kezdte el a turizmus-vendéglátás szakot az egyetemen, de mivel érezte, hogy ez nem az ő útja, átment a kommunikáció szakra.

„Mekkora ötlet! Kell, mint egy falat kenyér!” – reagált a szakváltásra Szulák Andi. 

Attila szülei már nem élnek, de azt ellenezték, hogy fiúk színésznek álljon, hiszen úgy gondolták, ebből nem lehet megélni. Testvére viszont mindvégig támogatta, így valóra tudta váltani álmát. 

Jeni és Attila nem tudna tétlenkedni, nem bírnák ki, ha nem dolgoznának. Zsolt azért néhány hónapig kipróbálná, bár neki a nyaralásból is elég 3 nap, aztán már jönne is haza. 
Jenifer elmesélte, hogy az általános iskolában kiközösítették őt, idővel pedig annyira elharapódzott a helyzet, hogy az utolsó évben osztályt váltott. A színésznő szerint ez azért történhetett, mert az iskolán kívül elfoglaltságai miatt nem volt ideje bandázni. Gyerekkorától kezdve színészkedett, énekelt, zongorázott, és ez minden idejét lefoglalta. 

Zsoltot sosem nem közösítették ki, ő viszont nem viselkedett túl szépen például Demcsák Zsuzsával vagy Kandász Andreával. Ezúton is bocsánatot kér tőlük azért, amit az Ázsia Expresszben tett ellenük:
A személyes körökből kiderült, Attila pótnagymamája nem más, mint Esztergályos Cecília. A színész elmesélte, hogyan alakult ki ez:
Attila azzal a váratlan kijelentéssel lepte meg a többieket, hogy Demi Lovatót veszi majd feleségül.
Jenifer versenytáncos is volt, ezért imádja a latin világot, nem meglepő, hogy a Fiesta volt a kedvenc zenekara. Szereti a szappanoperákat is, most épp a török sorozatok a kedvencei. Zsolti teljesen egyetért Jenivel, ő is imádja ezeket, sőt még sír is rajtuk. 

„Ha meg van adva, hogy 16:45-kor kezdődik, akkor ott kell lenni Zsoltinak!”  

– mondta Zsolt, aki nagyon komolyan veszi a kezdést, mert nem szereti visszanézni az epizódokat. Szerinte az már nem ugyanolyan.

Gáspár Zsoltról az is kiderült, hogy aggodalmaskodó típus. Sőt, felesége szerint olykor már orvosi eset, tekintve, hogy mennyire félti gyerekeit. A reality szereplő megosztotta azt is, mit szeret csinálni a drogériákban: