Talkshow

Faragó András: „Mondjuk én is szoktam langyos vizet inni… de abban van kávé”

2020.04.22. I 23:00
Kedves régi jó barátait, név szerint Péter-Szabó Szilvit, Détár Enikőt és Faragó Andrást látta vendégül műsorában Szulák Andi. Azt gondolhatnánk, hogy ilyen felállásban kevés meglepetésre számíthat a házigazda, de szó sincs erről! A trió tudott olyan sztorikat mesélni, amin még Andi is csak nagyokat csodálkozott. 
A házigazda első körben arra volt kíváncsi, mennyire ragaszkodnak a vendégei az első benyomásaikhoz, ők pedig elárulták, hogy mind a hárman rugalmasan kezelik ezeket. Enikő részben hisz az első benyomásban, de volt már, hogy csalódott. 

„Volt, hogy kellemesen, volt, hogy kellemetlenül, tehát azért hajlamos vagyok megváltoztatni a véleményemet, és adok még egy esélyt másnak és magamnak is” 

– tette hozzá. Szilvi úgy véli, hogy egy személy hangulata és aktuális napja is nagyban befolyásolhat egy első találkozást, ezt érdemes szem előtt tartani. András bízik a megérzéseiben, ugyanis általában helyesek. 

„Ritkán van az, hogy nem jön be az, amire elsőre gondolok. Jók az antennáim, és nagyon jól le tudom venni...” 

– mondta a színművész, aki úgy gondolja, sokszor elég csupán a szemébe nézni valakinek.

A következő kérdésre adott válaszok izgalmas helyzetet teremtettek. „Jól van, hárman háromfélét” – nyugtázta elégedetten Andi. András konfliktuskerülő, nyilván vannak olyan dolgok, amik ki tudják hozni a sodrából, de ilyenkor is a békességre törekszik. „Én nagyon forró fejű vagyok” – vallotta be Szilvi, aki könnyen elveszíti a kontrollt, ha mérges. 

„Nagyon hirtelen tudok csattanni, és túlreagálok dolgokat, de annyira túlreagálom, hogy utólag, amikor már lenyugszom, akkor mérges is vagyok sokszor magamra, hogy ezt nem így kellett volna” 

– árulta el az énekesnő. Nem az a belenyugvó típus, nem tud lefeküdni úgy, hogy nem simított el egy konfliktust. 

Détár Enikő egyáltalán nem kezeli jól a konfliktusait, ugyanis sokszor csak hátrébb lép, és hagyja, hogy viharok dúljanak benne. De ez nem mindig jelent elfojtást, az ő megküzdési módszere az elengedésre is épít. A színésznő csak azért harcol, ami igazán fontos számára, feleslegesen nem bizonygatja az igazát, csak azért, hogy győzzön:
Az előadóművészek gyerekkori emlékeket is felidéztek a műsorban. Enikő elárulta, hogy gyakran költözött a családjával, ezért az óvodai, iskolai barátságai nem tudtak megszilárdulni. A színésznő 16 éves korában elveszítette az édesapját, ez a legfájóbb emléke a gyerekkorából:
Szilviről kiderült, hogy minden lében száz kanál kislány volt, aki főleg fiúkkal barátkozott. Sosem látta a szüleit veszekedni, és náluk mindent együtt csinált a család. 

„Nekem csodálatos emlékeim vannak gyerekkoromból, és nagyon hálás vagyok nekik, hogy így nőhettem fel, úgyhogy én azt mondom, hogy igen, tökéletes volt” 

– mesélte az énekesnő.

András tanyán nőtt fel, és ha visszagondol a gyerekkorára, mosolyra húzódik a szája. Előfordult, hogy bicskával, baltával és gyufával indultak bográcsozni a társaival, de a szülőknek nem kellett aggódniuk értük. „Azért volt pofozkodás otthon, ha nem mentünk időben haza” – ismerte el a színművész, aki szerint így volt ez rendjén.

Később az irigységről is őszintén vallottak a játékosok: éreztek már ilyet, de mindenféle rosszindulat nélkül. Szilvi a barátnője vastag copfját nézi vágyakozva, Enikő azokra irigy, akik egy oktávval fentebb énekelnek nála, András pedig egy régi sztorit osztott meg arról, hogyan irigykedtek egymásra R. Kárpáti Péterrel - persze csak játékosan!
A személyes körök során kiderült, Szilvi minden napját langyos vízzel indítja. Azt állítja, hogy ez felébreszti a szervezetet. „Kiihatnám a Dunát reggelente, akár langyosan, akár hidegen” – mondta nevetve Andi. „Mondjuk én is szoktam langyos vizet… de abban van kávé” – poénkodott András. 

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy tiniként rajongott a pszichothrillerekért, és azok közül is főleg az igaz történetek vonzották. Most is megnézi az új alkotásokat, nagy kedvencei például a Démonok között filmek.

Andrásról kiderült, hogy van egy végzettsége, amiről csak kevesen tudtunk. Annyit elárulunk elöljáróban, hogy az Állatorvosi Egyetemen szerezte a képesítését:
A színművész a falusi élet több sajátosságáról is mesélt, és ennek kapcsán azt a történetet is felelevenítette, amikor gyerekként beleesett egy emésztőgödörbe:
Enikőről megtudhattuk, hogy gyerekként citerázott a Röpülj páva mozgalomban, és 8-10 éves gyerekeket tanított játszani. András ennek kapcsán elárulta, hogy ő is citerázott. A színésznőről az is kiderült, miért kellett megismételnie az első osztályt: