Zene

Itt a kisfilm! Vastag Csaba időseknek és ápolóknak tartott élő koncertet

2020.04.22. I 18:38
A koronavírus-járvány fenekestül felforgatta az életünket, hiába vágyunk a szabadba, most az a dolgunk, hogy otthon vészeljük át ezt a nehéz időszakot. Mindenki ott segíti a másikat, ahol tudja, az empátiára nagyobb szükségünk van, mint valaha. Az énekesek például a négy fal között dalolva szórakoztatják a közönségüket. Vastag Csaba is csatlakozott hozzájuk, de egy kicsit újragondolta a koncepciót, és a megfelelő óvintézkedéseket teljes mértékben betartva útra kelt zenekarával, hogy rögtönzött kültéri koncertet adjon három idősotthon lakóinak. 
Vastag Csaba, a Life TV műsorvezetője április 21-én zenekarával három budapesti idősek otthonához látogatott el. Egy nyitott tetejű buszon énekelve igyekezett jókedvet és vidámságot varázsolni a karantén ideje alatt az ott élő idősek, ápolók, dolgozók mindennapjaiba. A rendhagyó koncertezés itt azonban nem ér véget, ugyanis a zenekar az ország más településeire is ellátogat. A következő állomás Sopron lesz. 

Íme a karanténkoncertről készült kisfilm:
Csaba testvérével közös slágere, az Őrizd az álmod is felcsendült a különleges koncerten, ami egy új videoklipet is kapott: