Talkshow

Gáspár Evelin: „Én mindig a fejem után megyek”

2020.04.21. I 23:00
Varga Győző szíve szerint a jövőbe pillantana, hogy megtudja, mire számíthat a következő 30-40 évben. Váczi Gergő visszacsöppenne a '60-as évek Amerikájába, Gáspár Evelin pedig csak tíz évet utazna vissza az időben, hogy korrigálja saját cselekedeteit. Szulák Andi és a Nyugi! Köztünk marad... vendégei ismét jó kis sztorikkal indítják a hetet.  
Ciki vagy nem ciki?

Mindenkinek megvannak a maga ciki vagy éppen furcsa szokásai, esetleg olyanok, amik mások számára idegesítőek. Evelin és Gergő őszintén be is vallották, mik ezek a rigolyáik, Győző viszont állítja: egyetlen furcsa szokása sincs.
Múlt, jelen, jövő?

Evelin, ha tehetné visszamenne a múltba, hogy kijavítsa néhány hibáját. Körülbelül tíz évet utazna vissza, ugyanis akkor követett el olyan dolgokat, amiket ma már szégyell. Gergő pedig a ’60-as évek Amerikájába csöppenne. Első blikkre nem is tudja mihez kezdene ott, viszont nagyon vonzza az akkori életstílus. 

A többiekkel ellentétben Győző a jövőbe utazna. Úgy gondolja, a múltat, ha csak a történelem könyvekből is, de ismeri. Szeret a jelenben élni, de azért megnézné, mi várható később, ami még őt is érinti. Gergő szerint sokkal sötétebb és szürkébb a jövő, mint ahogyan a filmeken vizionáljuk. Nem a csillogó high-tech világ vár ránk, hanem sokkal szürkébb - ezzel indokolta a műsorvezető, hogy miért nem akar a jövőbe menni.

Van, akire az észérvek sem hatnak...

Mivel Varga Győző csapatban dolgozik, ezért megtanult bizonyos dolgokban engedni, de befolyásolni senki sem tudja őt. Gergő kész érvekkel meggyőzhető, de ő sem befolyásolható. Szerinte egy csapat sikere is függ attól, mennyire engedékenyek a tagok. 

Evelin mindig megy a feje után, mondhatnak neki bármit. Azonban, ha olyan személy tanácsol neki valamit, akit szeret, azt megszívleli, de nem biztos, hogy aszerint fog cselekedni. Gergő rákérdezett, hogy a kész érvekre hogyan reagál játékostársa: 
Ha ezeket a sztorikat nem a saját fülünkkel halljuk, el sem hisszük!

Gergő ötévesen talált egy vattát, rákötötte az ujjára és meggyújtotta. Szerencsére nem lett komoly baja, de a mai napig nem érti a tettének a miértjét. Arra viszont emlékszik, hogy lángoló ujjával sietett édesanyjához.

Azt nem mondhatja senki Gergőre, hogy nem tud titkot tartani. Húsz évig hallgatta el a családja elől, hogy ő lökte be testvérét a tóba. De nem ez a legjobb része a sztorinak:
Evelint és édesapját, Győzikét évekkel ezelőtt ki akarták kirabolni Párizsban, egy hajléktalan késsel fenyegetőzött náluk. Győzike mindenféle nyelvtudását bevetve próbálta meggyőzni a férfit, hogy ne bántsa őket, eközben Evelin taxiért rohant:
Varga Győző nem sűrűn mesél róla, de fiatal korában kenuzott, sőt, ifjúsági magyar bajnok is volt. Az edzője azt mondta róla, hogy tehetséges volt, de jobban érdekelte a hülyeség. Édesapja szinkronszínész, így gyerekként Győző is sokszor szinkronizált filmekben. New Yorkban japán turisták kértek tőle autogramot, de azóta sem tudja, kivel keverhették össze.