Talkshow

Lakatos Márk biztos benne, hogy élt a 18. századi versailles-i udvarban

2020.04.20. I 23:00
Polyák Rita egy mosolyból is le tudja szűrni a lényeget, Eke Angéla intim témákkal tör meg egy protokolláris beszélgetést, Lakatos Márkról pedig kiderült, biztos benne, hogy élt a 18. századi versailles-i udvarban. És ez még semmi! Ha kíváncsi vagy, mi mást árultak el még magukról a hírességek, görgess lejjebb!  
A játék első körében a vendégek a vágyaikról vallottak. Angéla abban az életszakaszában van, amikor szerencsére egy pillanatig sem kell visszafognia magát. Rita is pontosan így érez, mióta, ahogy ő fogalmaz, „betöltötte a súlyos 30-at”. Márk úgy látja, 40 után az embernek már vannak olyan vágyai, amin meg akar tanulni uralkodni. „És akkor az vagy sikerül, vagy nem” – tette hozzá a stylist. Ő maga arra törekszik, hogy ne vágyakozzon folyton, hanem tudjon örülni annak, amit elért, ami megadatott.

Ezután arról is beszélgettek, mitől lesz valaki szimpatikus. Rita számára egy mosoly mindent elárul, ugyanis az csak akkor igazi, ha őszinte. Ez alapján eddig elég jól meg tudta válogatni maga körül az embereket. Angéla és Márk szemében a nyitottságától, az érdeklődő személyiségétől lesz valaki rokonszenves. 

„Mostanában mindenki azt hajtja, hogy mosolyogjál, legyél pozitív, és én olyan sok nagyon szimpatikus embert ismerek, aki esetleg depresszív egy picit, aki esetleg egy kicsit mufurc, de közben elképesztő szíve van, zseniális ember, és basszus nem kell mindig mosolyogni” 

– jelentette ki a stylist. „Legyél igaz, és attól még rohadt szimpatikus lehetsz” – tette hozzá. Angéla értékeli azt, amikor a mai rohanó világban valaki értékes energiát fektet abba, hogy egy idegennel szemben érdeklődő és figyelmes legyen.

„Mire sajnálod a pénzt?” – szólt Andi következő kérdése. Rita leginkább a ruhákkal van így: csakis basic darabokat vásárol, ugyanis az ideje nagy részében nem a saját holmijait viseli, hanem felöltöztetik a forgatásokra. Angélának az „az vagy, amit megeszel elv” alapján fontosabb az, ami a szervezetébe kerül, mint az, amit a testén hord, de ez nem azt jelenti, hogy nem válogatja meg a ruhadarabjait. Elmondása szerint nem démonizálja a fast fashiont, de nem is szeretné támogatni a jövőben. 

„Magyar tervezői darabokra költök több pénzt, mert az ár-érték arányban megtérül” 

– magyarázta Angéla, aki azt tapasztalta, hogy ezeket a ruhákat sokkal több ideig tudja viselni. Elárulta, hogy terve szerint egy ruhát többször is felvesz majd különböző nyilvános eseményekre. Szulák Andi megjegyezte, hogy ő már régóta csinálja ezt. Márk egyetért a hölgyekkel, és egy költői kérdéssel meg is támogatta a gondolatmenetüket: „Ha állandóan új ruhát veszel, akkor milyen a te igazi stílusod?” A stylist bevallotta, ő nem sajnálja a pénzt: 

„Én nem tulajdonítok igazán értéket a pénznek, tehát a jó dolgokra, például a ruhákra, szórakozásra, ételre szívesen költök, ha van.”

Ha választhatna egy szuperképességet, Márk az időben utazna, ugyanis meggyőződése, hogy ő már létezett korábbi korokban. A 18. századi versailles-i udvarban például biztos megfordult:
Furcsa benyomásaival nincs egyedül, Szulák Andi is gyakran érez így.

„Jól van, akkor nem csak én vagyok teljesen bolond hála istennek” 

– reagált Andi Márk meglátásaira.

Angéla, ha tehetné, teleportálna, hogy ne szennyezze a klímát az utazás egyéb formáival. 

„Nem fogyna annyi kerozin, nem fogyna annyi benzin, és lenne jó levegőnk” 

– vélekedett a színésznő. Rita is a teleportálást választaná, így ugyanis több időt tölthetne a szeretteivel. Neki már az is elég lenne, ha a Sárospatak-Budapest távolságot csettintésre megtehetné, és nem kellene órákig a dugóban ülnie. 

Vajon hogyan reagálnak a vendégek arra, ha valaki nem figyel rájuk? Rita akkor teszi szóvá, ha épp rendez, de egyébként munkán kívül humorral kezeli az ilyen helyzeteket. Angéla nem szól érte, hanem tettekkel kommunikálja a nemtetszését. Márk úgy érzi, neki túl sok jut mások figyelméből, és ez sokszor inkább terhet, mintsem örömöt jelent számára. Andi ennek kapcsán elmesélte a Márkkal való első találkozása élményét, amit még magával a stylisttal sem tárgyalt ki korábban:
Később az is kiderült, hogy Rita az alvásra, Márk a közlekedésre, Angéla pedig a felszínes beszélgetésekre sajnálja az időt. 

„A felszínes beszélgetések rohadtul szórakoztatnak, valószínűleg ezért is éltem én a versailles-i udvarban” 

– árulta el a stylist. Andi kíváncsi volt, pontosan milyen beszélgetéseket ért ez alatt, majd megállapodtak abban, hogy az olyan csevegés tartozik ide, amiben nincs tényleges információközlés. Márk szerint a protokollnak is megvan a művészete, Angéla pedig elárulta, ő rendszeresen feszegeti a határokat a protokolláris szituációkban. Attól sem riad vissza, hogy egy rendezvényen vadidegen, befolyásos embereknek meséljen a szexuális élményeiről:
A személyes körök Rita kérdéseivel kezdődtek. Az Éjjel-Nappal Budapest színésznője szerint, ő mestere saját maga beégetésének, és ezt egy villantós sztorival is alátámasztotta:
Márkról kiderült, hogy 6 hónaposan rászokott a csípős halászlére, a nagymamájánál pedig a legjobb barátja egy kaktusz volt, ami miután megszúrta, a tisztelet is kialakult a növény irányába, így mélyült el igazán a kapcsolatuk.
Angéla elárulta, hogy vegetáriánus, és vegán törekvő, de a mai napig álmodik a kakashere-pörköltről, ami az egyik kedvenc étele volt. Egy másik érdekességet is megtudhattunk róla! Van egy szinte észrevehetetlen tetoválása, amit meg is mutatott Andiéknak: