Talkshow

Szulák Andi az Instagramról: „Engem ne kövessetek, én hazatalálok egyedül is!”

2020.04.15. I 23:04
Metzker Viki mentornak áll, ha befejezi a zenélést, Antal Timi szerint létezhet a mennyország, Baronits Gábor pedig kötőhártya-gyulladással sem marad távol a színháztól. Ilyen és ehhez hasonló érdekességeket tudhattunk meg Szulák Andi szerdai vendégeiről a Nyugi! Köztünk marad… legújabb adásából. 
Mit tennél, ha nem kedvelnének a párod szülei? – szólt Andi első kérdése. A lányok stratégák, ezért megpróbálnák kipuhatolózni a párjuknál, hogy mi lehet az ellenérzés oka, és ennek tudatában igyekeznék feloldani a konfliktust. Viki úgy gondolja, nagyon fontos a jó viszony a partner szüleivel, és sosincs jó vége annak, ha összetűzésben állnak a felek. 

„Én nem tudom elképzelni, hogy valaki engem ne kedveljen amúgy” 

– viccelődött Gábor, aki inkább kerülné a konfliktushelyzetet, és ha kell, ezáltal a szülőket is. Azt mondta, még nem volt ilyen szituációban, Andi pedig javasolta, hogy ha egyszer ilyen helyzetbe kerül, kövesse a lányok képzeletbeli példáját.

A következő körben kiderült, kit mi idegesít a legjobban mozizás közben. Vikit nagyon zavarja, ha az előtte ülő, magasabb ember sziluettje belelóg a látóterébe. Timit mások rágcsálása zökkenti ki, Gábort pedig az idegesíti, ha a nézők kommentálják a filmet. A színész ennek kapcsán felelevenített egy saját sztorit is: egyszer egy részeg pár felszólt neki a színpadra, és mondani sem kell, nem lett jó vége a dolognak:
A vendégek azt is elárulták, mi jár a fejükben lefekvéskor: mindhárman az előttük álló feladatokra gondolnak. 

„Utána már nyugodtan alszom, amikor így összeraktam a kis programjaimat” 

– tette hozzá Viki. Timi a telefonjába pötyögi be a teendőit, ha épp eszébe jut valami az ágyban fekve. Andi szerint különös, hogy a vendégek közül senki sem választotta azt az opciót, hogy „összegzem a napomat”, hanem inkább a jövőt tervezik. Gábor elárulta, nemcsak a következő napi dolgaira koncentrál, hanem a következő hónapokra, évekre is. 

„Én egy olyan ember vagyok, akinek sosem elég az, ami van, és mindig többre és többre törekszem, legyen szó színházról vagy üzleti dolgokról” 

– mondta a színész. Andi szerint fontos, hogy elalvás előtt megjutalmazzuk magunkat néhány pozitív, elismerő gondolattal.

A hiúság kapcsán kiderült, hogy csak pár dolog aggasztja a triót az öregedéssel kapcsolatban. Gábor az elmúlástól tart apukája elvesztése óta. Nem a saját öregedésétől fél, hanem attól, hogy elveszíti a szeretteit. Timi elárulta, hogy hívő, és bár nem állítja, hogy 100 százalékig hisz a mennyországban, de gyakran foglalkoztatja, hogy a földi létünk után mi lesz a sorsunk. Az öregedéstől nem tart, szerinte neki pont, hogy jól áll neki az idő múlása. „Szerintem egy nőnek jól állnak a ráncok” – szögezte le. „Megdolgozunk érte!” – mosolygott Andi. Viki fiataloknak zenél, és attól fél, hogy eljön az az időszak, amikor ezt már nem teheti. Például, amikor anyuka lesz, és a kisbabája kerül fókuszba. A zenélés után tanítani szeretne, mentorprogramban gondolkodik, mely során két lányt karolna fel.

Ezután a divat is szóba került: a lányok nem követik, hanem a saját stílusuk szerint öltözködnek. Gábor jól tájékozott a divat terén, és szereti is követni, de ő is csak olyan darabokat visel, ami jól áll neki, és amiben jól érzi magát. 

De hogyan viselik a vendégek a betegséget? Timinél ez attól függ, hogy milyen betegségről van szó. A császármetszéses szülése utáni lábadozás nehézségei még élénken élnek az énekesnő emlékeiben, ezért ezt hozta fel példának:
Gábor szerint, ahogy mondani szokás: „Beteg színész nincs, csak halott.” Nem lehet beteg, nem tud otthon ülni, volt, hogy kötőhártya-gyulladással is a színház felé tette az irányt. Viki szerint ő nem egy rossz beteg, de a torokfájást nehezen viseli, mert egy fellépés sokat ront ilyenkor a helyzeten.

Arról is beszélgettek, mi van akkor, ha a nő többet keres, mint a férfi.

 „Engem speciel nem zavar, sőt én felnézek a női nemre, én tisztelem, és ez egy teljesen jó dolog, főleg, ha együtt építünk fel valamit az életben” 

– mondta Gábor, majd kifejtette, miért lehet mégis zavaró ez a felállás:
Viki szerint, ha egy nő nem vagdalkozik azzal egy vita során, hogy ő többet keres, akkor ez nem lehet probléma egy kapcsolatban.

A személyes körök során a DJ-ről kiderült, hogy három macskát tart otthon, Gábor ezt el is találta, hiszen követi Vikit az Instagramon. Andi ennek kapcsán csak annyit mondott: 

„Engem ne kövessetek, én hazatalálok egyedül is!” 

Azt is elárulta, gyerekként két ellenőrzőt tartott, egyet a családnak, egyet pedig az iskolának. Hármas-négyes tanuló volt, de nemcsak a jegyei, a lógásai miatt sem ártott ez a kis praktika. Viki arról is mesélt, hogyan lepte meg őt több alkalommal az egyik elszánt rajongója:
Gáborról megtudhattuk, hogy szaxofonozik, ahogy édesapja is tette. Gyerekként zongoraórára akarták járatni, de teltházas volt a különóra, így kezdett szaxofonozni 10 éves korában. A színész azt is elárulta, kicsiként autóversenyző akart lenni, majd elmesélte, hogy mi az a furcsa szokása, aminek minden előadása előtt hódol:
Antal Timi felidézte, hogyan vágta ki magát, amikor egy Kasza Tibivel közös duett során elfelejtette a dalszöveget:
Azt is tisztázta, hogyan történhetett az, hogy egyszer tiniként melltartóban sétált végig Kolozsvár utcáin: