Talkshow

Steiner Kristóf: „Mindig az az otthon, ahol lerakom a táskám, és nyugalomban vagyok”

2020.04.13. I 23:00
Három teljesen különböző karakter, akinek sok esetben mégis egyezik a véleménye. A Nyugi! Köztünk marad... húsvét hétfői adásában igazán színes egyéniségek látogattak el Szulák Andihoz: a szemtelenül fiatal, de annál tehetségesebb Nagy Bogi, a világjáró polihisztor, Steiner Kristóf és egy igazán temperamentumos influenszer, Megyeri Csilla.  
Élet a komfortzónán kívül

Csilla szerint a sikerhez elengedhetetlen kilépni a komfortzónából, ezzel pedig egyetértett Bogi is, aki, habár magánéletében elkényelmesedett, zenei pályáján feszegeti a határait.

Kristóf is arról beszélt, hogy tudatosan feszegeti a saját határait, mire Andi csak annyit kérdezett tőle: „Egyáltalán vannak neked határaid?”
Mindenki azt kapja, amit érdemel?

Bogi szerint nem igaz, hogy mindenki azt kapja, amit érdemel. Ő is tett már rossz fát a tűzre, mégsem kapott vissza érte semmit. Csilla úgy reagált erre: „Még!" - ő ugyanis hisz a karmában. Nem volt felhőtlen a gyerekkora, később viszont kárpótolta az élet. Amikor pedig rosszat tett, ugyanolyan formában visszakapta. Ezért törekszik arra, hogy mindenkivel jót tegyen - magyarázta az influenszer. 

Steiner Kristóf buddhista családban nőtt fel, így számára a karma törvénye evidens. Sokszor nem is tudhatjuk elsőre, hogy, ami velünk történt, az pozitív vagy negatív, ez majd csak később derül ki - magyarázta. Kristóf hisz a reinkarnációban is, tehát úgy gondolja, már eleve egy csomaggal érkezünk a Földre. A korábban elkövetett jó vagy rossz cselekedeteinkért pedig akár ebben az életünkben is felelhetünk.

A vásárlás öröme

Nagy Bogit nem igazán boldogítják a tárgyak, de a leárazások láttán azért felcsillan a szeme. Megyeri Csilla hangulatát bármikor feldobja egy új ruha. Steiner Kristóf régebben rengeteget vásárolt, de ma már nem feltétlen ruhákat vesz, ha rossz kedve van. De a műsorvezető, Szulák Andi is bevallotta, milyen termék tette boldoggá legutóbb.
Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó!

Boginál lelkiismereti kérdés, hogy amit megígér azt be is tartsa. Kristóf is betartja a szavát, főleg a nagyon fontos dolgokban. Az viszont elő szokott fordulni, hogy mondjuk megígér valakinek egy szerdai kávét, de végül csak csütörtök lesz belőle, és még késik is egy kicsit. De igyekszik mindig mindent betartani. Ugyanígy van ezzel Csilla is, aki sokszor rávágja valamire, hogy persze ott lesz, de aztán sajnos végül le kell mondania.
Madonna koncert, ami más, mint a többi

Nem mindennapi élményben volt része nemrégiben Steiner Kristófnak, aki egy londoni Madonna koncerten járt. Kristófék nagyon nehezen jutottak jegyhez, de megérte számukra, hiszen, ha visszagondol rá, még mindig lúdbőrös lesz tőle.
Steiner Kristófék akaratlanul törvényt szegtek, amiért el kellett hagyniuk az Európai Uniót

Steiner Kristóf és párja az elmúlt két hónapot bizonytalanságban a világ különböző tájain töltette, ugyanis akaratlanul, de megszegték a törvényt, amiért el kellett hagyniuk az Európai Uniót. Párja, Nimrod, aki izraeli állampolgár, nem tartózkodhatott volna fél éven belül 90 napnál többet Európában. Kalandos módon ugyan, de végül sikerült megoldaniuk az ügyet.
Megyeri Csilla: „Sokan a diplomát sem nézik ki belőlem”

Megyeri Csilla elmesélte, diákévei alatt kitüntetést is kapott az évfolyam legjobb diákjaként. Azt is elárulta, mindig jó jegyei voltak. Szerinte a többség ezt nem gondolná róla, ahogy azt sem, hogy diplomával rendelkezik.
+1 sztori: Szulák Andi és a rúdtánc