Talkshow

Szulák Andi: „Ha a leggings nadrágként működik, az brutkó”

2020.04.08. I 23:00
Nadrágként viselt leggings? Gumipapucs? Túl rövid szoknya vagy nadrág? Naná, hogy a nadrágként hordott leggings veri ki a biztosítékot a Nyugi! Köztünk marad... vendégeinél. Szulák Andi szerint ez a divatbaki egyenesen brutkó", amivel Nagy Adri, Szabó Kitti és Torres Dani is mélységesen egyetért. 
Adri és Dani szívesen megállnak beszélgetni azokkal, akik felismerik őket. Nagyon jól esnek nekik a kedves szavak és még mindig bizsergető és meglepő érzés számukra, hiszen a hosszú évek alatt sem tudtak ehhez teljesen hozzászokni. Kitti ma már vloggerként tevékenykedik, és ő is szívesen megáll 1-1 fotóra, de korábbi sorozatbeli karaktere miatt sok bántást kapott, emiatt vannak rossz tapasztalatai. 

Egy következő kérdés kapcsán arról beszélgettek, melyik a legcikibb divatbaki. Sem a gumipapucs, sem a túl rövid szoknya vagy nadrág nem borítja ki annyira a vendégeket, mint az, ha valaki a leggingset nadrágként viseli. Szulák Andi összefoglalta mindannyiunk gondolatát, és azt mondta: „ha a leggings nadrágként működik, mondjuk az brutkó”. Szó esett még a csípőnadrágról és az oldalt kificcenő szalonnáról, meg úgy összességében a divatról:
Andi következő kérdése a féltékenységre vonatkozott. Kitti bevallotta, párja számára az igazi és érzi, hogy ez fordítva is így van. Mióta együtt vannak, sokkal kevésbé jellemző rá a féltékenység, mint korábban. Torres Dani is úgy érzi, már átment minden fázison, és most már nem féltékeny. Úgy fogalmazott: „akit vinni lehet, azt viszik is.”

Nagy Adri is azt látja magán, hogy már javuló tendenciát mutat, de még mindig gyakran féltékenykedik. Szerinte ehhez önbizalomhiányának is köze van:
A divatbaki után egy másik dolgot tekintve is egy véleményen voltak a vendégek. Mindhármukat az borítja ki a legjobban egy étteremben, ha lekezelő a pincér. Nagy Adri édesapja pincérként kezdte és étteremtulajdonos lett, így neki ez a mumusa. Az énekesnő szerint, ha túl sokat kell várni az ételre, vagy nem ízletes, azt humorral el lehet ütni. 

Szabó Kitti ezután ámulatba ejtette Szulák Andiékat rejtett képességével:
A Barátok közt egykori színésznője egy édes sztorit is elmesélt, amihez Torres Daninak is köze volt:
Torres Dani visszaemlékezett egy Madriban töltött estéjére, amikor már nagyon-nagyon nem volt szomjas. Az énekes a mozgólépcső helyett a lépcsőt választotta, aminek hatalmas esés lett a vége. A balesetben nemcsak Dani, hanem a lépcső alján ülő lány is megsérült. 
Adri egyik fellépésén azért került kínos helyzetbe, mert beakadt a cipője sarka, és nem tudott megmozdulni. Az énekesnő gyorsan kilépett a cipőjéből és folytatta a dalt. Egy másik koncertjére érkezve pedig szétfeslett a hátán a ruha, ezért kölcsönkérte a férfi műsorvezető dzsekijét, hogy ne látszódjon a szakadás. Ez jó lecke volt neki, azóta váltóruhát visz magával, és minden eshetőségre felkészül.