Talkshow

Sánta Juliska majdnem lemaradt saját lánykéréséről

2020.04.07. I 23:00
Fodor Zsóka véletlenül eltette egy olasz benzinkutas borravalóját, Szandi nem tudott megállni, így egy csapat síelőbe csapódott a fekete pálya végén, Sánta Juliska pedig majdnem lemaradt a saját lánykéréséről. A jó hangulatú személyes sztorikon túl a hölgyek természetesen az általános kérdéseknél sem rejtették véka alá véleményüket.  
Az adás egyik kérdése arra vonatkozott, ki mennyire beszél nehezen az érzéseiről. Szandinak egyáltalán nem esik nehezére kifejezni, mit érez. Az énekesnőt sokkal inkább az  nyomasztja, ha nem adhatja ki magából. Egy személyes történetet is megosztott, ami Szulák Andit is érinti:
Zsóka csak a közeli barátainak beszél gondjairól, érzéseiről. Juliskára sokszor rászól férje, Sánta Laci, hogy valamiről nem kellett volna nyilvánosság előtt beszélnie, mert túl intim a téma. Ő viszont úgy érzi, amit szeretne, azt ki is adja magából, vállalja, ő ilyen, ez vagy az kijön belőle időnként.

Habár három csinos és jól öltözött hölgy ült a stúdióban, kiderült róluk, hogy egyáltalán nem szeretnek ezzel foglalkozni. Szandi sem öltözködni, sem vásárolni nem szeret. Minden alkalommal áll a szekrénye előtt és azon tanakodik, mit vegyen fel. Családja már csak nevet rajta emiatt. 

Juliska a póló-farmer-sportcipő kombinációra esküszik, ugyanis ez praktikus és kényelmes az életmódja szempontjából. A táncművész hozzátette, imád magassarkút hordani, de mivel kisfia még kicsi és folyton rohangál utána, ez a lábbeli nem tartozik a hétköznapi viseletéhez. 

Fodor Zsóka számára is a kényelem az elsődleges a hétköznapokban, de nagyon szeret elegánsan öltözni. Ha hivatalos egy elegáns eseményre, szeret kitenni magáért, és az alkalomhoz illően öltözni. 

A személyes sztorikból kiderült, Juliska és férje négy nap után költözött össze. Annyira természetes volt és flottul ment minden, hogy nem volt min gondolkodni. Juliska szerint így rögtön kiderül, hogy működik-e a kapcsolat.

A táncművész elmesélte azt is, egyszer tett egy kitérőt táncos karrierjében, és artistaként dolgozott. Egy baleset viszont mindent megváltoztatott:
A táncművész majdnem lemaradt a saját lánykéréséről, ugyanis Laci egy előadáson szerette volna feleségül kérni, amit Juliska le akart mondani, mert rosszullétek gyötörték. A rosszulléteknek pedig az volt az oka, hogy Juliska már várandós volt, de erről a romantikus lánykérésről kár lett volna lemaradni:
Fodor Zsóka személyes történetéinek mesélése közben arra is kitért, milyen gyerekkora volt:
„Ezek az olaszok borzasztó, milyen hangosak” - vélekedett az utánuk kiabáló olaszokról Fodor Zsóka. A kiabálás oka viszont ebben azt esetben az volt, hogy a színésznő véletlenül elrakta a benzinkutas egész heti borravalóját:

Szanditól már megszokhattuk, hogy a sportokban is remekel, ez alól a síelés sem kivétel. Egy nap alatt belejött, viszont a megállás már nem ment olyan könnyen: