Talkshow

Hogyan élik meg a magyar filmesek a koronavírus járványt Hollywoodban?

2020.04.05. I 09:54
A Hello Hollywood vasárnap este az ott élő sztárok, filmesek és magyar szakmabeliek helyzetéről lesz szó, hogyan élik meg a koronavírus okozta helyzetet. 
Amerikát is elérte már a világjárvány. Százezrek fertőződtek meg, naponta ezrek veszítik  el a munkahelyüket. A szórakoztatóipar fellegvárának számító Hollywoodban híres, közismert színészek, művészek, producerek, a filmes szakemberek is munka nélkül maradtak. Vajon Naomi Campbell, Sylvester Stallone, Sharon Stone hogyan viselik ezt a mindenki számára  ismeretlen , rendkívüli helyzetet? 

A Hello Hollywood következő adásában Návai Anikó a modern technika segítségével, sztárokat és Amerikában élő magyar filmeseket kérdez majd arról, hogyan változtatta meg a mindennapjaikat a koronavírus okozta nehéz helyzet? Több Los Angelesben élő honfitársunk is mesél a  mostani életéről. Norman Gábor látványtervező, Barabás Nikolett színésznő, Magyar Zsolt hangmérnök és Czomba Imre filmzeneszerző  világa is fenekestől fordult föl, a veszélyhelyzet miatt.  

A műsorból kiderül, vajon mivel töltik a napjaikat, miben hisznek, hogyan vészelik át ezt az időszakot és hogyan támogatják a rászorulókat.

„Bízzunk abban, hogy ez a vírus arra is jó lesz, hogy összehoz és egyesít minket, hiszen mindannyian egy célért küzdünk: élni akarunk!” -mondta  Matthew McConaughey.

Vastag Csaba, a Hello Hollywood társműsorvezetője , rendhagyó módon egy dalt is énekel a műsorban. Ezzel szeretne, a maga módján és eszközeivel segíteni, erőt és hitet adni a megváltozott világunkban.

Hello Hollywood vasárnap este Návai Anikóval és Vastag Csabával 23:11 órától a Life TV-n!