Talkshow

Sánta Laci, L.L. Junior és Bebe is elmenne GYES-re

2020.04.04. I 23:00
Korábban furcsa lett volna azt hallani egy férfi szájából, hogy ő marad otthon a gyerekkel és nem az édesanya. Manapság viszont már nem meglepő a szerepcsere és a szerepeltolódás. Várkonyi Andi Sánta Lacival, L.L. Juniorral és Bebével beszélgetett a témáról, majd az adás végén a műsorvezető megállapította, mindenkinek jobb, hogy vendégei férfiak lettek, és nem nők.  
„Hisztiznék, duzzognék és megharagudnék magamra is, ahogy a nők szokták” 

 - reagált L.L. Junior arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha egy napra nő lehetne. Majd hozzátette, szívesen megérezné az anya-gyerek közötti köteléket, amit a férfiak csodálattal néznek. 

Laci megfigyelné a férfiakat női szemmel, hátha tanul belőle és később azt kamatoztathatja. Bebe nem csinálna semmit másként, hiszen úgy érzi, alapjáraton bennük megvan a nő és a férfi is. Ugyanúgy elsírja magát egy filmen, vagy éppen ugyanúgy szereti a házimunkát. Abban viszont teljesen egyetértenek, hogy a művész férfiak sokkal érzékenyebbek, mint a többiek.

Laci bevallotta, hogy tud varrni, sőt nem is esik nehezére, ha vissza kell varázsolnia a gombját. Ezzel szemben felesége, Juliska nem jeleskedik ebben. A színész elmesélt egy történetet is, amikor nem működött túl jól a kommunikáció a felesége és közte:
A fiúk arról is beszéltek, hogyan viselkednek egy vita során. Bebe van, hogy beül az autóba, tesz egy kört, míg lehiggad, és utána tiszta fejjel beszéli meg párjával az adott problémát. 

L.L. Junior szerint nem az a fontos, hogy mi a vita tárgya, hanem hogy az milyen minőségű, és hol van a stop. 

„Nagy a szám, robbanok is, ha kell, de 5-10 percnél tovább nem bírom, ha nem vagyunk jóban” 

- vallotta be Junior. 

Bebével előfordult már, hogy elment 2 órát autózni, hátha addig megnyugszik párja, de nem így lett, és onnan folytatták, ahol órákkal előtte abbahagyták. Ezen a ponton Bebe inkább meghátrál és párjának ad igazat. Junior szerint a legjobb békülés az, amikor humorral, nevetéssel törik meg a vitát. 

Bebe és párja oda-vissza felruházzák egymást becenevekkel, mindig mással. Junior is elmondta, hogy dalszövegíróként elkerülhetetlen, hogy ne „becézgesse szanaszét” kedvesét. A Sánta házaspárnál viszont ez másképp működik. Laci azt is elárulta, mire vágyik, Bebe és Junior pedig egyből a segítségére sietett:
Várkonyi Andiék kitértek arra is, hogy mi van akkor, ha a nő többet keres, és előrébb tart a karrierjében, mint a férfi.
Remek időzítés Peller Annától, hogy éppen ennél a témánál csöngetett be Andihoz. A színésznő felidézte azt az időszakot, amikor visszahívták a színházba dolgozni, és férje, Lukács Miki felajánlotta, hogy ő marad otthon a kislányukkal.
Sánta Laci is megtenné ugyanezt feleségéért, Bebe már nagyon vágyik gyerekre és ő is megtenné, hogy otthon marad vele. Munkája miatt ezt könnyebben megtehetné, és nem érezné magát emiatt rosszul. Junior szerint a szeretet mindent legyőz, ezért nem is lehet kérdés,  természetesen ő is otthon maradna. 

Most pedig nézzük, mik derültek ki az „igen-nem" játékból:

  • Mind egyetértenek abban, hogy a férfiak jobban tudnak tájékozódni. 
  • Lacival már előfordult, hogy felesége előbb végzett a készülődéssel, mint ő. Kapott is érte Juliskától.
  • L.L. Junior volt az egyetlen, aki úgy gondolta, nem magasabb a nők fájdalomküszöbe.
  • Mindegyiküknek volt már olyan párja, akit nem az eszéért szerettek.  
  • Nem mindig a nő a kiskifli. 
  • Minden férfi mondja a kedvesének, hogy „de szép vagy”, természetesen Anna is hallja ezt Mikitől, sőt fordítva is.
Az adás végén Várkonyi Andi megállapította férfi vendégeiről, hogy mindenkinek jobb, hogy ők férfiak, és nem nők.