Talkshow

Völgyi Zsuzsi anno eldöntötte: „Engem a szakmából senki nem fog megkapni"

2020.04.01. I 23:00
Völgyi Zsuzsi, Kabai Laci és Somorjai Ilona gondoskodtak a mai menünkről, mi pedig tálaljuk is a sztorikat! Miért nem kezdett sosem szakmabelivel a Romantic énekesnője? Milyen furcsa szokásának hódol Miss Bee a koncertjei után? És végül, de nem utolsó sorban, mit ért az alatt az Irigy Hónaljmirigy dobosa, hogy bűnözők csempészték őt át a szerb határon? Görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy a csattanókra!
Szulák Andi nem finomkodott, az első körben rákérdezett, mi a helyzet az őszinteséggel. A lányok azt mondták, csak a kegyes hazugsággal élnek, Laci viszont bevallotta: ritkán, de volt olyan, hogy fiatalabb korában nem mondott igazat. Zsuzsi inkább nem árulja el barátnőinek, ha nem áll jól nekik egy ruha, de ha elkerülhetetlen a véleménynyilvánítás, a kegyes hazugságot választja. Miss Bee úgy gondolja, van olyan helyzet, amikor nem éri meg konfrontálódni.

Mi miatt aggódnak leginkább a sztárok? Zsuzsi a hároméves kislányát félti: 

„Mindig az eszemben van, és mindig rettegek, egy ilyen igazi paramami vagyok” 

– vallotta be Zsuzsi. 

„Volt olyan időszak, hogy egy nap nyolcvanszor mentettem meg az életét”

 – árulta el az énekesnő, aki szélvész kisasszonyként utalt gyermekére. Laci a családja jövőjéért aggódik, de alapvetően nem az az idegeskedős típus. Ilonát a megélhetéssel kapcsolatos kérdések foglalkoztatják, ugyanis úgy szocializálódott, hogy hajlamos aggódni emiatt. „Nagyon okom úgy nincs rá, mert tényleg a jég hátán is megélek típusú vagyok” – tette hozzá az énekesnő, aki hosszú évek óta esküvőszervezőként is dolgozik.

Andi arra is kíváncsi volt, jellemző-e a vendégeire a halogatás. Miss Bee elárulta, ő mindent halogat, ennek a spirituális magyarázatával is tisztában van: ez a személyisége része. 

„Túl sok minden érdekel, és ezért a restancia listámon napi szinten van 10-15 dolog”

 – mondta Ilona, aki „szétesek, ha nem figyelek” típusú embernek tartja magát, de idővel mindent befejez. Laci a házimunkát tologatja, különösen a fűnyírást, amit képes az utolsó pillanatra hagyni. 

„Volt olyan, hogy rohanva, futva nyírtam a füvet, mert tudtam, hogy egy hétig esni fog, és ha eldől, akkor az már óriási szívás, mert akkor azt bonyolultabb megoldani”

 – mesélte a zenész.

Zsuzsi, ha halogat, azt nem direkt csinálja, mindössze kimennek a fejéből az időpontok. „Csoda, hogy ide is eljöttem” – nevetett az énekesnő. Nagyon sokfelé kell figyelnie, és ha nem követi a naptárát, könnyen elfelejt dolgokat.

Még izgalmasabb témával folytatódott a beszélgetés ezután! Andi a munkahelyi párkapcsolatokról kérdezte a triót. Laci és Ilona is arra a véleményre jutott, hogy van, akiknél ez működik. „Szerintem itt alapvetően az érzelmi intelligencia a lényeg” – kezdte monológját Miss Bee, aki úgy gondolja, ennyi kell ahhoz, hogy ne legyen csúnya vége egy munkahelyi románcnak.

Zsuzsinál mindig is kizárt dolog volt, hogy házi nyúlra lőjön, azt is elmondta, hogy jutott erre a döntésre lánykorában:
Az is kiderült, mennyit használják a mobiljukat az énekesek. Laci napi szinten több órát is nyomkodja a telefonját, de csak akkor, amikor épp nincs más dolga. Recepteket böngész, híreket olvas és zenét hallgat, úgy érzi, ez hasznos időtöltés. 

„Mondjuk én híreket egyáltalán nem olvasok, viszont rengeteg könyv van fönt, meg olyan információ, ami nagyon fontos” 

– mondta Miss Bee, aki a mantra- és meditációs zenéit is a netről szerzi be. Zsuzsinak kevés ideje jut a mobilozásra, amióta anyuka lett. 

„Kötelező szolgasorban vagyok most, ugye…” 

– jelentette ki az énekesnő:
A személyes körök során Zsuzsi egy régi romanticos emléket elevenített fel, aminek nem más a főszereplője, mint Győzike:
Kabai Laci igazi maffiozós sztorival készült: elmesélte, hogy egyszer bűnözők csempészték őt át a szerb határon: 
Miss Bee egy igencsak furcsa szokásáról mesélt! Vendégtársai azt gondolták, hogy a koncertek után a pohár fenekére néz, de nem ez volt a helyes válasz:
Végül az egyik kínos villantása történetét is megosztotta Ilona, aki szerencsére profiként reagált a bakira a színpadon: