Szórakoztató

A nappalidba visszük a fesztiválokat!

2020.03.31. I 11:20
A helyzetre való tekintettel április 3-tól új sorozat indul a Life TV-n, #zeneazkell címmel. Az első epizód pénteken 21:00-kor a Halott Pénz koncertjével startol. A koncertsorozat minden pénteken és vasárnap új eseményekkel jelentkezik. 
A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetben, amikor az emberek többsége otthon marad, csatornánk is változtatott az eddig megszokott műsorrendjén. Igyekeztünk alkalmazkodni az új kihívásokhoz, nézői igényekhez, így péntektől közismert hazai popsztárok koncertfelvételeit tűzzük műsorra. Elvisszük az otthonaitokba a zenei fesztiválokat, és egy biztos: minden korosztály megtalálja majd a számára kedves előadókat, művészeket!

Igényes és tartalmas időtöltést kínálunk, hogy könnyebb legyen átvészelni a járvány és bezártság okozta nehézségeket. A zene nem ismer határokat és közelebb hoz bennünket egymáshoz. Segít megérteni, feldolgozni, elviselni ezt a mindenki számára ismeretlen, új élethelyzetet. 

A koncertsorozat április 3-án 21:00-kor a Halott Pénz nagy sikerű 2019-es Sziget Fesztiválos fellépésével indul, majd vasárnap szintén 21:00-tól Rúzsa Magdi tavalyi Telekom VOLT Fesztiválos koncertje lesz látható.
A későn fekvők pedig elcsíphetik az éjféli ismétléseket. 

Vigyázzunk egymásra! 
#zeneazkell