Talkshow

Sipos Peti nem tudja, mihez kezdene, ha nem zenélhetne tovább

2020.03.25. I 23:00
Újoncot avattunk a Nyugi! Köztünk marad... szerdai adásában, méghozzá a Neoton Família fantasztikus énekesnőjét, Csepregi Évát, akiről megtudhattuk, új céljai közé tartozik, hogy jó színésznő váljon belőle. Visszatért Szulák Andihoz Madár Vera is, akiről kiderült, sosem késne, ha nem jönne közbe mindig valami. Sipos Petiről eddig is tudtuk, hogy sokoldalú, de azt még nem, hogy mentett már életet.  
A műsor elején alvási szokásaikról számoltak be a vendégek. Csepregi Éva sosem fekszik le korán, és nem is tudja végig aludni az éjszakákat. Sőt, ha hétvégén fellépésük lesz, hét közben trenírozza magát és nem fekszik le korán, hogy ne legyen kába a fellépésen sem. 

„Nem emlékszem az utóbbi 30 évben, mikor aludtam ”

- vallotta be Peti. Hozzátette, nagyon keveset alszik, és akkor is felébred reggel 7-kor, ha egy órával előtte aludt el. 

A többiekkel ellentétben Madár Vera jó alvó, egyedül a cicája tudja felébreszteni olykor.

Egy későbbi kérdés kapcsán arról volt szó, vannak-e még olyan céljaik, amiket eddig még nem értek el. A sikeres énekesnő, Csepregi Éva félszegen nyilatkozott legújabb céljáról miszerint, szeretne jó színésznő lenni:
Szulák Andi szerint amíg az ember fizikailag és mentálisan is ép, addig mindig talál új célokat magának. Nemrégiben ő is azon gondolkodott, mi az, amit még megtanulhatna, és arra jutott, hogy a lakberendezés és a belsőépítészet érdekelné a legjobban.

Ahány vendég, annyi szokás, de eddig az esetek többségében az derült ki, nagyon nem szeretnek elkésni. Így van ezzel Sipos Peti is, aki inkább hamarabb odaér, hogy biztosan ne késsen egy percet sem. Hozzátette, a zenekar életében ugyanilyen fontos a pontosság, így jóval előbb érkeznek a fellépések helyszínére, ugyanis belekalkulálják az esetleges dugót vagy technikai problémákat is. 

Madár Vera állítja, hogy időben elkezd készülni, és nem vele van a gond! A színésznőnél a készülődés során mindig közbejön valami, ezért késik sűrűn:
Éva szerint ma már úgy vannak kalkulálva a találkozási időpontok, hogy lehessen késni 10 percet. De természetesen az énekesnőt is nagyon zavarja, ha elkésik valahonnan. 

Az is szóba került, hogy mihez kezdenének akkor, ha nem folytathatnák azt, amivel jelenleg foglalkoznak. Évát és Verát megviselné, de úgy érzik, feltalálnák magukat. Peti viszont nem tudja, mihez kezdene, eredeti szakmája szerint cukrász, de olyan régóta nem csinálja, hogy szerinte nem tudna vele elhelyezkedni. Szulák Andi viszont megoldotta a dolgot: 
Vera és Peti számára elképzelhetetlen, hogy külön kasszán legyenek házastársuktól. Csepregi Éva viszont hisz a külön kasszában. Fiatal kora óta megteremt mindent, amire szüksége van, őt sosem kellett eltartani – mondta el az énekesnő a műsorban. Miután megszületett fia, még inkább azt érezte jónak, hogy ő a gazdája annak, amije van. 

Vera élete első vastapsát gyerekkorában a 66-os buszon zsebelte be. A színésznő az „Add ide a didit!” énekelte, amit nagypapája tanított neki, a szülei megviccelésére. Vera a szám első két sorát énekelte végtelenített verzióban, majd, amikor az emberek tapsoltak neki a buszon, meghajolt.

A színésznő mesélt egy korábbi sajtónyilvános főpróbáról is, ahol hatalmasat esett. Verát sokan azzal vádolták, hogy direkt csinálta: 
Éva egyik színpadi esésére lazán csak úgy reagált: „Ami Vegasban történik, az ott is marad!”. Az énekesnő hozzátette, egyébként számtalanszor esett már el a színpadon. Visszaemlékezett a kubai turnéjukra is, ahol elkeverték a csapat mind a 15 bőröndjét. Éváék Havannában voltak, de a bőröndjeiket egy másik városba küldték, mondván, hogy „elfogyott a havannai cetli”. A légitársaság ezt úgy honorálta, hogy két hétig finanszírozták Éva nyaralását. 

Egy 1975-ös olaszországi fellépésükön pedig megfenyegették őket, hogy felrobbantják a helyszínt, ahol koncerteznek majd. Végül izgatottan, de felléptek, és szerencsére nem történt semmi baj. 

Sipos Peti első vitorlázása során életet mentett, viszont maga a sport nem lopta be magát a szívébe: 
Miért néztek ki úgy egy téli estén az út mellett az Irigy Hónaljmirigy tagjai, mint a mexikói menekültek? A videóból kiderül: