Talkshow

Náray Erika: „Konklúzió: egyszer mindenkit fel kell pofozni ez ügyben”

2020.03.23. I 23:00
Náray Erikát fiatalkorában felpofozta kedvese azért, mert folyamatosan késett. Konkoly Ági már saját magáról is úgy nyilatkozik, hogy a késős Ági", Tasnádi Bence pedig általában azért nem ér oda sehova időben, mert rosszul számolja ki, mennyi időbe telik az odajutás. A Nyugi! Köztünk marad... vendégeiről további érdekességek is kiderültek az adásban. 
Náray Erika mindig mindenhova pontosan érkezik, sőt, inkább előbb - mondta róla Szulák Andi. A színésznő azonban elárulta, nem volt ez mindig így, korábban rendszeresen késett. Fiatalkorában szereleme azt mondta neki: „Figyelj, ha még egyszer késel, felpofozlak!", a színésznő pedig elkésett. Ez lett a vége:
„Én vagyok a késős Ági, és ezt már be is vonzom” – vallotta magáról Konkoly Ági. Hiába tervezi el előre a napját és fogadja meg, hogy most nem fog késni, ez sosem történik meg. Készülődés közben már azon stresszel, hogy megint elkésik. Bence, ha nagyon fontos eseményre megy, akkor nem késik. Hozzátette, repülőt sem késett még le, ha muszáj, tud pontos lenni. Szerinte az a baj, hogy rosszul számítja ki, mennyi idő alatt jut el az adott helyre.

„Konklúzió: mindenkit fel kell egyszer pofozni ez ügyben, és akkor lehet, mindannyian pontosak leszünk”

- zárta le a kérdéskört Náray Erika, aki nagyon mérges tud lenni arra, aki megváratja és elkésik.

Egy következő kérdés arra vonatkozott, hol lehet a legjobban ismerkedni. Ági szerint szórakozóhelyen, de magából indult ki, ugyanis férjét ő maga is ott ismerte meg jobban. Bence is ebben hisz, úgy érzi, fekszik neki ez a terep. A színészről megtudtuk: csendesen kivárós western figuraként csajozik. 
Szóba kerültek a visszatérő álmok is, és kiderült, mindenkinek vannak. Bence éppen az övéről mesélt, amikor is kiderült, nem kedveli a macskákat. Szulák Andi viszont imádja a cicákat, így megmutatta Bencének, merre találja a stúdió kijáratát:
A műsorvezető is elárulta, neki is van egy visszatérő álma, aminek a helyszíne mindig változik, de a probléma hasonló, és a színházzal kapcsolatos:
A személyes körökből kiderült, három olyan hölgy ül a stúdióban, aki nem mindig emlékszik arra, hova parkolt.

Ági egyszer elfelejtette, hol parkolt egy plázában. Arra sem emlékezett, hogy melyik emeleten, ezért egy darabig ide-oda rohangált a kocsikulcsot nyomkodva, hátha észreveszi valahol a kocsiját, de hiába. Végül segítséget kellett kérnie, hogy megtalálják autóját. 

Andi le szokta fényképezni, hova parkolt, mert vele is előfordult már, hogy a sírás szélén állt, mivel hosszú keresgélés után sem találta autóját. Erika pedig egyszer a rendőrségen is jelentette már a kocsija eltűnését, pedig csak nem emlékezett rá, hol parkolt. 

Ágival előfordult az is, hogy elfelejtett fizetni a kávézóban, másnap viszont ment és rendezte a cechet. Egy külföldi hajshow-n pedig megtörtént vele is minden modell rémálma: elesett a színpadon.

„Nem tudom, milyen ötlettől vezérelve, felugrottam egy tejszállítóra” - ezt már Bence mesélte egy emlékezetes bulis sztorijáról. Íme a teljes történet:
Aki ismeri Náray Erikát, már meg sem lepődik azon, hogy a színésznő rajong a fociért. Így volt ez kiskorában is: a labdajátéktól akkor sem tudott elvonatkoztatni, amikor testvérére kellett vigyáznia, így kapufának használta őt: