Talkshow

Köllő Babett: „Én nem vagyok ennyire papírfüggő, férjhez se akartam menni”

2020.03.22. I 23:00
A házasság csak egy papír? A házasság egy intézmény? Köllő Babett első, Fésűs Nelly második házasságában él, Dér Heni pedig még nem volt férjnél. A Női titkok Várkonyi Andinál vendégei minden aspektusból megvizsgálták a házasság témakörét.
„Van a fiatalkorban elkövetett baklövés, a tudatos és a szerelem” – így definiálná a házasság típusait Fésűs Nelly. Várkonyi Andi Dér Heninek is odaszegezte a kérdést, mit gondol a házasságról úgy, hogy még előtte áll:

„Lehet, hogy soha nem fogok férjhez menni, titeket nézve” 

- reagált a műsorvezető kérdésére Heni, a választ természetesen hatalmas nevetés követte: 
Heni szerint egyébként erről 2-3 évente változhat az ember véleménye. Sokan mondják, hogy nem a papír számít, de úgy gondolja, a nőknek ez biztonságot ad a férfi oldaláról. 

„Én nem vagyok ennyire papírfüggő ebből a szempontból, férjhez se akartam menni” 

- jelentette ki Babett. 

Férje, András háromszor kérte meg a kezét, mire végre igent mondott. Babett az első lánykérésnél konkrétan leesett a kanapéról a nevetéstől. Harmadjára már beleegyezett a frigybe, de nem akárhogy:
Nelly elmesélte, nagyon meglepte, hogy férjével összeházasodtak. Férje, Lajos korábban még sosem volt nős: „Ezért volt nagyon érdekes, hogy egyszer csak ott állok a saját esküvőmön" - mondta a színésznő. 
Míg Nelly számára megható meglepetés volt az esküvő, addig Babettéké nagyon viccesre sikerült, köszönhető többek között az anyakönyvvezetőjüknek is:
Nelly számára azért volt fontos a házasság, mert így férje életében ő „A NŐ" és nem egy a sok közül. Mivel férje korábban még sosem volt nős, ezért ez egy nagy vállalás volt a részéről. 

Babett elárulta, neki és férjének van házassági szerződése. Hónapokon keresztül beszélgetettek róla, és természetesen ügyvéddel is megtárgyalták. Babett szerint ezzel semmi probléma nincsen, hiszen közösen döntöttek róla. A színésznő bevallotta azt is, tíz év után olvasta el először, mi áll benne, anno gondolkodás nélkül aláírta. 

Babett vallomása után érkezett Doszpot Péter, aki szintén egy vallomással nyitott. Második házasságában él Doszpot Evelinnel, és nagyon imádja - vágta rá egyből Péter. A helyzet az, hogy szerinte két embernek meg kell érnie a házasságra, amikor Evelin megérkezett az életébe, akkor már készen állt rá - tette hozzá. 

Abban mindannyian egyetértettek, hogy a szex nagyon fontos része a jó házasságnak. Megegyeztek abban, hogy többet is nyom a latban, mint 50%. Szóba került az is, hogy házasság után a nő felvegye-e a férj nevét. Doszpot Péter mondandója a lányoknak hála nagyon viccesre sikerült:
A beszélgetést Dér Heni egy kérdéssel zárta, kikérte a többiek véleményét, férjhez menjen-e. Természetesen mindenki igennel voksolt.