Talkshow

Szebeni Pisti kipróbálta a hajbeültetést, Csonka Bandi pedig a ráncfeltöltést

2020.03.21. I 23:07
A férfiaknál a festett haj ciki, pedikűröshöz és kozmetikushoz járni viszont puszta igényesség – tudhattuk meg a Férfi titkok Várkonyi Andinál legújabb adásából. Aki pedig elkalauzolt minket a szépápolási ipar és a divat világába, az nem más, mint Csonka Bandi, Németh Kristóf és Szebeni Pisti.
A férfiaknál a festett haj ciki, pedikűröshöz és kozmetikushoz járni viszont puszta igényesség – tudhattuk meg a Férfi titkok Várkonyi Andinál legújabb adásából. Aki pedig elkalauzolt minket a szépápolási ipar és a divat világába, az nem más, mint Csonka Bandi, Németh Kristóf és Szebeni Pisti.

„Be se jön az ajtón, és már tudunk a refluxáról” 

– nevetett Andi, miután András bejelentette, hogy a betegsége miatt nem szokott, de ezúttal a házigazda kedvéért iszik egy kis bort. A sütizgetés közben Andi kijelentette, hogy neki igen, a srácoknak viszont nem kell figyelniük az alakjukra. Bandi és Kristóf ezzel nem értenek egyet, szerintük egy színpadon vagy képernyőn dolgozó embernek kutya kötelessége formában maradni. „De azt mondjátok meg, hogyha nem ez lenne a szakmátok akkor nem lennétek ennyire hiúk?” – kérdezte Andi.

„Miért, hiúk vagyunk mi?” – kontrázott rá Kristóf.

„Hát, szerintem, mint az állat” – vágta rá András. Kristóf szerint a hiú jelző elég pejoratív, a hiúságot sokszor a majomkodással kötik össze. Erről eszébe jutott egy mókás jelenet egy színházi öltözőben az egyik kollégájával:
„De amúgy elégedettek vagytok magatokkal külsőleg?” – érdeklődött Andi. A vendégek határozott nemmel válaszoltak a kérdésre. „Hát most kövér vagyok, az biztos” – jelentette ki Kristóf. 

„Állapotosok voltunk a feleségemmel, és szerintem én egy picivel többet híztam ebben a periódusban, mint ő” 

– vallotta be Kristóf, aki tavasz végére igyekszik formába lendülni. István most lesz 44 éves, és látja magán, hogy nem ugyanaz a helyzet, mint 24 éves korában. Andi azzal vigasztalta őt, hogy a férfiaknak jól áll az idő múlása, úgy gondolja, Bandinak is jót tett. 

„Egy pasinak kell a kor”

 – helyeselt Kristóf. „Én nagyon haragszom magamra utólag, mert én sajnos ellustultam egy csomó mindent az életemben” – vallotta be Bandi, aki bánja, hogy nem járt rendszeresen edzeni.

De mégis mennyit foglalkoznak magukkal Andi vendégei? Kristóf rendszeresen jár kozmetikushoz, Bandi csak fél évente tisztíttatja a bőrét, Pisti viszont nem él ilyesmivel. 

„A manikűrt megoldom, mert 30 éve rágom a körmömet”

 – árulta el András. A pedikűrt viszont szakemberre bízza, csakúgy, mint Kristóf – állítják, ugyanis hogy már mindketten kötöttek ki a sebészeten otthoni próbálkozásokat követően. Pisti beismerte, hogy szolizni elmegy időnként, de csakis az álló gépeket használja a higiéniára tekintettel. Bandi elárulta, ő a szemöldökére háklis, nem is kicsit:
Kristóf vallja, hogy nincs kínosabb dolog annál, ha egy férfi festeti a haját, ebben a többiek is egyetértettek vele.

A szépészeti beavatkozásokat is kitárgyalták, Pisti el is árulta, neki volt már hajbeültetése:
„Amikor már a seggedig ér a homlokod, az nem néz ki jól” 

– jelentette ki a tévés, aki hiába csináltatta meg a haját, ahogy ő fogalmaz, mégis kirúgták. Andrásnál, mint tudjuk, erős tényező a hipochondria, ez tartja vissza a különböző beavatkozásoktól. Egyszer mégis bevállalt egy hyaluronsavas ráncfeltöltést, aminek nem lett jó vége:
„Olyan penge arcom van, ezt föl se lehet tölteni” 

– zárta rövidre a témát Bandi. 

A srácok úgy gondolják, nincs gond ezekkel a beavatkozásokkal addig, amíg szem előtt tartják az alanyok a természetességet. Egy orr- vagy mellműtét, sőt még a botox is belefér, persze az észszerűség határain belül.

Ezután egy kis játék következett: Andi levizsgáztatta a vendégeit a női szépészeti eszközökből. Kristófék egész jól teljesítettek, bár az öntapadós, pánt nélküli melltartóval most találkoztak először:
Az ajtócsengő zavarta meg a képfelismerős játék összegzését. Megérkezett Makány Márta, aki rögtön a fiúk védelmére kelt: szerinte egyáltalán nem hiúak. Véleménye szerint nincs átmenet: egy férfi vagy nagyon felkészült a divat és a szépségápolás terén, vagy nem foglalkozik ilyesmivel. A divattervező úgy gondolja, egyre stílusosabban öltözködnek a magyar férfiak. Kristóf egyetértett vele, ő azt látja, hogy a 12 éves fia korosztálya szemében menő dolog a sikkes kinézet.

„Lóci ugye a legutóbb azt mondta, hogy apa szerintem öltözz át, mert szerintem gáz az outfited”

 – mesélte a színész. Ennek kapcsán a 80-as évek ruházkodási lehetőségeit és divatját is felemlegették:
Andi kérdésére Márta elmondta, gyakran nehezen állja meg, hogy ne kommentálja a körülötte lévő nők és férfiak megjelenését, de nem akarja elüldözni a vásárlókat így igyekszik türtőztetni magát. Ez egyfajta szakmai ártalom nála. „Szálltam le azért metróról, mert csúnyán volt a zakó ujja betéve” – vallotta be nevetve.

A szokásos igen-nem táblás játék első kérdésénél máris vita alakult ki. Bandi váltig állítja, nem készít magáról szelfit, ha kiöltözik. Kristóf szerint ez szemen szedett hazugság: