Talkshow

Egércsaládmentés és orchidea-tápoldatos koktél – ez a mai Nyugi! Köztünk marad ajánlata

2020.03.18. I 23:00
Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője nem rest a tudakozót tárcsázni, ha egy egércsalád megmentése a cél. Király Viktor felesége, Virág Anita egyik névnapját orchidea-tápoldatos koktéllal ünnepelhette. A színésznő, Nagy Kata pedig mindössze egy nap alatt tanult meg szaxofonon játszani. Hölgykoszorúban töltötte a szerda estét Szulák Andi a Nyugi! Köztünk marad... adásában.
Király-Virág Anita az öregedéstől fél a legjobban. Terecskei Rita szerint ez azért van, mert a társadalom azt sulykolja belénk, hogy az a szép, aki fiatal. A Zanzibár énekesnője egyébként a magánytól tart a leginkább. Éppen ezért szólókarrierbe sem tudna kezdeni, mert boldogsággal tölti el, hogy egy egész zenekar veszi körül. Nagy Kata pedig olyan dolgoktól fél, amiket nem tud irányítani.

Hittel minden lehetséges? - hangzott Szulák Andi következő kérdése. 

Kata hisz a gondolat teremtő erejében, de abban nem, hogy otthon ül és közben arra gondol, hogy sikeres lesz, és nem tesz semmi mást érte. Nyilván dolgozni kell érte, a kettő összessége szükséges ahhoz, hogy valamit elérjünk - fejtette ki a színésznő. 

Rita azt tisztázná először, hogy mit értünk egyáltalán hit alatt. Számára ez nem az egyházzal vagy a vallással függ össze, sokkal inkább a hálával:
Anitánál a hit együtt jár azzal, hogy valamiben nagyon bízik. Amikor megismerte férjét, Király Viktort, még arra sem számított, hogy párkapcsolata lesz valakivel, mégis rámosolygott a szerencse, mert bízott ebben:
Viszont Anita nem minden esetben ilyen szerencsés. Egyszer meghúzott egy orchidea-tápoldatos vizet, ugyanis ez ásványvizes palackba volt töltve és fogalma sem volt arról, mibe iszik bele:
Terecskei Rita imádja az állatokat, és ez alól természetesen az egerek sem kivételek. Az énekesnő egyszer a tudakozót hívta segítségül, hogy megmenthessen egy egérragasztóba ragadt rágcsálócsaládot. A vonal túlsó végén nem értettek, miért szeretné őket megmenteni, és végül sajnos nem is sikerült a mentőexpedíció. 

Rita elárulta, az a szuperképessége, hogy remekül szerel autót. Ezzel azonban nem volt egyedül, ugyanis Szulák Andiról is kiderült, hogy nem jön zavarba az ilyen helyzetektől. A Zanzibár énekesnőjéről azt is megtudhattuk, hogy számtalanszor rázta már meg mikrofonja:
Nagy Kata ugyan nem szuperképességként könyvelte el, de mindenkit meglepett azzal, hogy mindössze egy nap alatt tanult meg szaxofonon játszani. A színésznő hozzátette, előnyére vált, hogy előtte 15 évig játszott klarinéton, ugyanis elég hasonló a két hangszer.