Talkshow

Csőre Gábor egyszer Cseke Katinka miatt verekedett, máskor Stohl Buci szívatta meg

2020.03.17. I 23:00
Stohl Luca egy pillanat alatt elalszik a kocsi hátsó ülésén, Csőre Gábor képtelen nemet mondani, Farkasházi Réka pedig egyáltalán nem hisz az online társkeresésben. És akkor még nem is beszéltünk a személyes sztorijaikról, amik nemcsak meglepőek, de rendkívül szórakoztatóak is. Lássuk, ezúttal mit árultak el magukról a Nyugi! Köztünk marad… vendégei.
Teljes egyetértéssel indult a műsor, mindhárom vendég úgy gondolja, hogy minden vélemény számít, ezért gyakran kikérik másokét. Gábornak vannak kinevezett életvezetési tanácsadói, az egyik ilyen személy nem a felesége, hanem Hegyi Barbara, aki iránytűként szolgál az életében. 

„Én is azt gondolom, hogy a mi szakmánkban jó esetben olyan szoros és bizalmi kapcsolatok alakulhatnak ki, ahol az ember fontosnak tartja a másik véleményét” 

– helyeselt Réka, akit egészen addig foglalkoztat egy probléma, amíg az meg nem oldódik. Luca szerint jót nagyon sokan mondanak az ember szemébe, így még fontosabb, hogy legyenek körülöttünk olyanok, akik kérésünkre őszinte kritikát fogalmaznak meg. Nála olyan nagy döntés, aminél a párja, a családja és a legjobb barátnője véleményét ne hallgatná meg.
 
 Andi vendégei nyitottak mások javaslataira, de vajon tudnak-e nemet mondani? Gábor bevallotta, hogy ő túlságosan empatikus ahhoz, hogy elutasítson egy kérést. „Mindig meghat a másiknak a problémája” –  indokolta válaszát. Alapvetően Réka is ilyen típus, de a harmadik gyereke születése arra késztette, hogy megtanuljon nemet mondani. Ugyan Lucában is lelkiismeret-furdalást kelt, ha nem vállal el egy munkát, mégis meghúzza a határokat. 

„Vannak olyan dolgok vagy munkák, amikor azt mondom, hogy nem fér bele, pedig lehet, hogy beleférne”

 - mondta a táncos, aki miután lenullázta a szervezetét a sok munkával, megtanulta, hogy nem lehet mindent belezsúfolni a naptárba.

A hazugság, a titkolózás vagy a versengés a legnagyobb bűn egy barátságban? Réka, Luca és Gábor is a hazugságot választotta. Réka a titkolózást gyerekes dolognak érzi, Gábor viszont úgy véli, egy barátnak sem kell mindent megosztania velünk. „Abszolút létezik, és szerintem nagyon bántó” – mondta Réka a versengésről. Gábor szerint inspiráló is lehet a rivalizálás, Luca pedig úgy gondolja, pusztán kellemetlen dolog. A hazugságot nem tartják megbocsáthatatlan véteknek, de az biztos, hogy nagyon nehéz túllendülni egy ilyen sérelmen. Réka ennek kapcsán egy csalódásáról is mesélt Szulák Andiéknak:
A trió tagjai abban is hasonlítanak, hogy mennyire gyorsan oldódnak fel új társasában. Mindhármuknak kell egy kis idő, amíg megtalálják a helyüket. A hölgyeknek tudatosan figyelniük kell az arckifejezésükre: Lucának azért, hogy ne gondolják besavanyodottnak, Rékának azért, mert különben mísznek könyvelik el őt. 

„Én nem közlekedem jól ezekben a helyzetekben (…) én olyan naív tudok lenni, hogy az borzasztó”

 – tette hozzá a színésznő.
„Én már többször tettem említést arról, hogy öregszem” – kezdte viccesen Gábor, majd kifejtette, hogy régebben nagyon közvetlen volt, ezért előfordult, hogy nem is vették őt igazán komolyan. Az idő múlásával visszavett ebből.

Az online társkeresés kapcsán viszont kisebb vita alakult ki a vendégek között. Lucának nincs ilyen irányú tapasztalata, de ha valakinek segítség az online ismerkedés, szerinte bátran próbálkozzon meg vele. Gábor úgy gondolja, van, akinél működik, de az ismertebb emberek esetében problémás ez a módszer. Réka szerint szerencsétlen helyzet az online társkeresés, megpróbáljuk eladni magunkat, mint egy árucikket, a személyes találkozó pedig csalódást tartogathat. Gábor ezzel nem teljesen ért egyet, mégpedig ezért:
A személyes körök még több izgalmat tartogattak. Réka elmesélte, mi történik akkor, ha a Jégvarázs Elzája épp egy házibuliban mulat, amikor az egyik kis rajongója utoléri telefonon:
A színésznő egy másik kínos sztorit is elmesélt. Amikor 21 évesen megismerte Rózsa Györgyöt, egy az egyben összekeverte a műsorvezetőt egy másik ismert emberrel. Senki sem szólt neki, hogy rossz nyomon jár…
Gábor elmesélte, hogyan keveredett barátaival együtt egy komoly verekedésbe Cseke Katinka miatt:
Ezután a színész felidézett egy mókás sztorit arról, hogyan verte át őt Stohl Buci egy teljes stáb segítségével:
Stohl Luca elárulta, hogyan hívta őt edzője, amikor még ritmikus sportgimnasztikázott. Nem a hajlékonyságáról volt híres, így lett ő Betonka. Azt is elmesélte, hogy amint beül egy autó hátsó ülésére, rögtön elaszik. Andi és Réka is nagyon szeretnének így tenni, de állandóan „segítenek” és nyomják a pedálokat az anyósülésről.