Talkshow

Balázs Andi: „A párom humora szörnyűséges néha, de tiszteletből elviselem 18 éve"

2020.03.16. I 23:00
Miért sírt Balázs Andi, miután megette a békacombot? Miért tévesztette el Gundel Takács Gábor, hogy melyik szállodai szoba az övé? Miért mondta Czippán Anettnek a kisfia, hogy „Anya, te bepisiltél!"? Ezekre a kérdésekre mind választ ad a Nyugi! Köztünk marad... hétfői epizódja. Elöljáróban annyit: a nevetés garantált!   
Anett azt szereti a legjobban, ha befekhet egy kád forró vízbe, Gábor és Andi pedig enni szeret jobban. Andi elárulta jól főz, Gábor viszont egyáltalán nem tud. 

Andi leginkább azt szereti enni, amit ő főzött, sőt párja és barátai is imádják ételeit. 
„Érdemes nekem főzni, mert hálás közönség vagyok" 

– vallotta be Gábor, aki úgy gondolja, jól is kóstol, mert megjegyzi, ha valamilyen fűszerre esetleg még szüksége lenne az ételnek. 

Balázs Andi elárulta azt is, hogy szeret kísérletezni a konyhában, és habár a békacombot nem ő készítette, azt is kóstolta már. Ennek a kísérletezésnek viszont nem lett jó vége:
Ezután a vendégek arról beszélgettek, mi lehet a hosszú kapcsolat titka. Andi szerint elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet, amibe minden beletartozik. 

 „A párom humora szörnyűséges néha, de tiszteletből elviselem 18 éve" 

- jegyezte meg viccesen ezzel kapcsolatosan a színésznő.

Gundel Takács Gábor is úgy véli, nagyon fontos a humor, ahogyan a türelem is, de ez benne foglaltatik a kölcsönös tiszteletben, így utóbbiról gondolja, hogy elengedhetetlen egy jó kapcsolathoz. A kommentátor hozzátette, az is fontos, hogy nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni. Elárulta azt is, feleségével nyáron ünneplik 29. házassági évfordulójukat. 

Czippán Anettről kiderült, hogy rendkívül maximalista. Egy-egy apró hibáján nagyon sokáig tud kattogni, amivel már környezetét is megőrjíti. 
Balázs Andi 18 évesen élte nagy szerelmeit. „Őrületesen szerelmes voltam állandóan, gyakorlatilag naponta másikba, soha nem viszonozták, de nem az volt a lényeg" - mondta a színésznő.
Anettet egyszer kellemetlen helyzetbe hozta kisfia, aki elkiabálta magát a gyógyszertárban, hogy „Anya, te bepisiltél!". Az igazság viszont távol állt ettől: Anett második kisfiával volt várandós, és nyáron megizzadt a hasa alatt. Ezt értékelte úgy nagyobbik fia, hogy bizony bepisilt. A műsorvezetőnek nagyon kellemetlen volt a szituáció, de érezte, csak rosszabb lesz, ha magyarázkodni próbál.

Gábor 37 nap alatt 22-szer ült repülőn a brazíliai labdarúgó-világbajnokság alatt. A járatokat sosem tévesztette el, cserében a szállodai szobákkal meggyűlt a baja:
„Most már nagyon vigyázunk, hogy úgy fojtogasson, hogy ne folyjon belém a vére" - Balázs Andi egyik színházi szerepéről is mesélt: