Talkshow

Ilyen volt Csemer Boggie első csókja és hatalmas villantása

2020.03.11. I 23:00
Ezúttal énekesek gondoskodtak a fergeteges hangulatról Szulák Andi műsorában. Bebe gyerekkori baleseteiről, Boggie kínos villantásáról mesélt, Kocsis Tibi pedig happy enddel végződő szerelmi történetét osztotta meg velünk. 
Első körben Andi annak járt utána, hogy mitől lesznek jobban az énekesek, ha épp szomorúak. Tibi és Boggie számára a barátok és a család nyújt felüdülést. Bebe ezzel szemben egyedüllétre vágyik, amikor mélypontra kerül. 

„Én szeretek a legmélyére ásni a dolgoknak, és aztán onnan, szépen lassan visszafejteni, hogy akkor mi is a probléma”

 – árulta el az énekes.

Ezután romantikusabb vizekre evezett a társaság. „Milyen volt életed első csókja?” – kérdezte Andi. Bebe 13 évesen esett át a tűzkeresztségen, és 18 éves koráig járt is a lánnyal, akivel először csókolózott. Boggie számára nem volt felemelő az élmény. 

„Egy tök hülye fiúba lettem szerelmes, egy ilyen menő csávó volt, és akkor volt közöttünk 2-3 év, én voltam szerintem ötödikes vagy hatodikos…” 

– merengett az énekesnő. „Általánosban?” – kérdezte meglepetten Andi. 

„Bocsánat, én Csepelről jövök, és ott kicsit hamarabb kezdődik a dolog…” 

– mondta Boggie, és arról mesélt, milyen volt maga a csók. Tibi számára is felejthető volt a legelső:
A kérdés már csak az, hogy a nő vagy a férfi kezdeményezzen szimpátia esetén? Esetleg teljesen mindegy, hogy melyik fél? Hárman háromféleképp válaszoltak, Tibi szerint mindegy, ki teszi meg az első lépést. 

„Azon ne bukjon el egy kapcsolat, hogyha mondjuk van egy férfi, aki nem kifejezetten kezdeményező típus, de egyébként meg mondjuk lenne egy vonzalom egy nővel” 

– fejtette ki nézőpontját. Bebe nagyon régimódinak tartja magát, szereti a férfi-női szerepeket, szerinte a férfinek kell kezdeményeznie. 

„Az biztos, hogy a férfiak a Marsról, a nők meg a Vénuszról származnak, ez 100 százalék”

 – tette hozzá a Back II Black énekese. Boogie úgy gondolja, egy nő is kezdeményezhet, ő például keményen ostromolta a férjét anno a középiskolában:
Boggie a stresszkezelés terén is elég határozott, elmondása szerint már nem ér rá hülyéskedni: van egy kislánya, a második pedig már úton van. Ha folyton stresszelne, nem jutna egyről a kettőre.

„Régebben sokkal jobban a lelkemre vettem a dolgokat, meg jobban meg akartam felelni, de engem a Lenke tényleg nagyon meglágyított”

– mesélte az anyuka, akit egyből ki tud zökkenteni a gyereke. Tibinél alkati dolog, hogy mindenen idegeskedik, de próbál változtatni rajta. 

„Például mikor bekerültem a zenebizniszbe, és elkezdtem fellépésre járni, minden fellépés előtt azon izgultam, hogy nehogy beteg legyek” 

– árulta el. Bebe csak komolyabb dolgokon stresszel. 

„A színpad előtt én képes vagyok hányingerig idegesíti magam minden bulin” 

– vallotta be az énekes.

Ismét párkapcsolati téma következett: vajon áthidalható-e a távolság, ha szerelmes az ember? Tibinek volt már távkapcsolata, és nem működött. „A távolság, meg az, hogy nincs mellettem, avval én nem tudtam együtt élni” – árulta el Tibi, akit felőrölt a bizonytalanság. A sztori végül mégis vidám fordulatot vett:
Boggie és Bebe úgy látja, csak bizonyos ideig működik egy távkapcsolat. Az énekesnő és férje nyara nagyon kemény volt munka szempontjából, alig tudtak egymás életének részesei lenni, ezután pedig nehéz volt visszatalálniuk egymáshoz – náluk nem működik a távolság. Bebét anno egy óceán választotta el a szerelmétől, hiába utazott hol ő, hol kedvese, végül tönkrement a kapcsolatuk.

A következő kérdés újabb meglepetéseket tartogatott. Bebéről kiderült, hogy sosem rivalizál. „Versenyszerűen vízilabdáztam, triatlonoztam, és érdekes, hogy ott se volt bennem az a nagy versenyszellem, engem maga a sport érdekelt” – szögezte le. „Nekem azért voltak olyanok, hogy így hasonlítgattam magamat másokhoz, hogy más hol tart hozzám képest” – vallotta be Boggie, aki rivalizálni ugyan nem szokott, de a gimnáziumi évek alatt rendszeresen másokhoz mérte magát. Tibit viszont feldobja a versengés, vannak az életben olyan szituációk, amikor ő szeretne lenni a legjobb.

A műsor során Andi is megosztott egy érdekességet magáról. A műsorvezető 8 éves kora óta kávézik, az orvos írta fel neki, mégpedig ezért:
A személyes körök során Kocsis Tibiről kiderült, hogy gyerekként Szűcs Judith dalokat énekelt. Azt is elmesélte, egyszer előfordult, hogy meggymag szorult a fülébe. Szerencsére a kampót megúszta, a tüsszentőpor ugyanis segített megoldani a problémát.

Boggie-ról megtudhattuk, hogy gyerekként sosem ette meg a kenyér héját. „Nekem ilyen emlékeim vannak, hogy a lányok sose szerették, mindig én gyűjtöttem be őket, és én ettem meg!” – kommentálta a sztorit Bebe. Az énekesnő gyerekkori kalandjait egy pikáns sztori követte. Ha kíváncsi vagy, hogyan került kellemetlen helyzetbe Boggie az első lemezbemutató koncertjén, nézd meg a videót:
Bebe már kicsiként is szeretett a középpontban lenni, egyszer addig produkálta magát az osztálytársai előtt, míg végül beleállított a kezébe egy ceruzát. Egy másik alkalommal a húgát kergette, aki becsapott előtte egy üvegajtót, az énekes pedig egyenes átszaladt rajta. Szerencsére egy karcolás nélkül megúszta a balesetet. Bebe azt is felidézte, miért kapott sokkot az apukája, amikor megszületett: