Talkshow

Sánta Laci: Nem lenne ilyen jó életünk, ha nem Juliska lenne otthon a pénzügyminiszter

2020.03.10. I 23:00
Baby Gabi kénytelen volt Bestiák lemezt dedikálni, ugyanis egy lánynak meggyőződése volt, hogy ők nem a Baby Sisters, hanem a Bestiák. Sánta Laci nyíltan vállalja, hogy nem bánik jól a pénzzel, ha nem felesége, Juliska kezelné a családi kasszát, bizony nagy bajban lennének. Kovácsovics Fruzsi őszintén beszélt arról, hogy úgy érzi, nincs egy igaz barátja sem, de nagyon vágyik rá. A Nyugi! Köztünk marad... keddi adásának vendégei őszintén válaszoltak az általános kérdésekre, és a személyes köröknél sem fukarkodtak a jó sztorikkal.
Baby Gabi és Sánta Laci az otthoni pihenésben hisznek, Kovácsovics Fruzsit pedig az aktív kikapcsolódás tölti fel. Baby Gabi gyerekei születése után saját magának is kötelezővé tette a délutáni pihenést. 12-14 óra között van az „énideje”, amikor bekapcsolja a kedvenc sorozatát. 

„Nekem az aktív kikapcsolódás, hogy felmenjek a hegyekbe kirándulni és konkrétan a felénél összeesek, tehát nekem az nem kikapcsolódás” – magyarázta Gabi. 

Sánta Laci szerint fontosabb az út, amin keresztül elérjük a célunkat, mint maga a cél. A színész azzal indokolta válaszát, hogy amint elérjük a célt, természetessé válik, hogy megvan. 

„Amit azon az úton megtanulok, magamról, az életről, talán az fontosabb, mint a végeredmény"

- tette hozzá a színész. 

Kovácsovics Fruzsi szerint mindkettő fontos, hiszen őt az út során maga a cél motiválja. Baby Gabi is egyetértett azzal, hogy mindkettő ugyanolyan fontos. Egy következő kérdésnél pedig elmondta, hogy két igaz barátja is van, akiket, ha felhív az éjszaka közepén, akkor is a segítségére sietnek. Az énekesnő igazán szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis a másik két vendég nem nyilatkozott ennyire pozitívan a témáról.

Sánta Laci szeretné hinni, hogy több igaz barátja is lehet az embernek, ugyanakkor sok barátságot felszínesnek tart:
Fruzsi bevallotta, neki viszont egy igaz barátja sincs. Ugyan rengeteg barátja van, akikkel jól érzi magát, de igaz barátja egy sincs, viszont nagyon vágyik rá. 

Sánta Laci nagyon nem bánik jól a pénzzel, az ő családjukban felesége, Juliska a pénzügyminiszter - fogalmazott a színész. Neki köszönhetően jut mindenre és neki hála van félretett pénzük is van, ha úgy hozza az élet, tudjanak mihez nyúlni. 

„Nem ilyen életünk lenne, ha nem Juliska felelne a pénzügyeinkért."

A lányok viszont jól beosztják a pénzt, Gabi azt is elárulta, hogy mindenhol pontokat gyűjt és a kuponokat is előszeretettel használja, ezekkel pedig rengeteget spórol. 
Az énekesnő táblázatot is vezetett havi kiadásairól. Ezt a módszert Szulák Andi is kipróbálta, amiről azt mondta: „elszégyelltem magam és abbahagytam, mármint nem a költést, hanem a táblázatot."

Gabiról kiderült, nemcsak a pénzt osztja be kiválóan, de tájékozódásban is verhetetlen. 24 éve járja az országot, szerinte ez ennek is köszönhető. 

Egy vidéki fellépésükön egy lány összekeverte a Baby Sisterst a Bestiákkal, így Gabiék kénytelenek voltak Bestiák lemezt dedikálni, ugyanis a lány váltig állította, ők azok! Szulák Andi viccesen hozzátette: „bármikor aláírnék egy Beyonce lemezt!"

Laci 12 évesen kapta meg első szerepét, a meghallgatásra viszont úgy ment el, hogy szülei nem is tudtak róla. Egy táviratból értesültek, hogy Laci megkapta Nyilas Misi szerepét a Légy jó mindhalálig-ban. 

Laci nem igazán brillírozott a nyelvtanulásban, így a tanára segített neki a német érettségin, hogy átmenjen. A színész a sors iróniájaként könyvelte el hogy, három évvel később Németországban németül játszott főszerepet egy darabban. 

Sánta Laci olykor ceremóniamesterként is tevékenykedik, az egyik megbeszélésen viszont kisfia kellemetlen helyzetbe hozta:
Fruzsi egyszer eltévesztette a fellépésének dátumát. Szerencsés volt, hiszen nem később, hanem egy héttel korábban érkezett a koncert helyszínére. 

A fiatal énekesnő elárulta, egyszer playbackelt, de lebukott vele, azóta ez meg sem fordul a fejében: