Talkshow

Szulák Andi: „Ne érezd magad hülyének, ez tök normális”

2020.03.03. I 23:00
Rég nem látott kedves ismerőseit köszöntötte tegnap este Szulák Andi a Nyugi! Köztünk marad... stúdiójában. Kozma Orsival, Király Viktorral és Nyári Diával többek között arról is beszélgettek, ki szokott magában beszélni. A Barátok közt egykori Hannája bevallotta, sűrűn kapja magát azon, hogy magában beszél, miközben pakolja a tányérokat a mosogatógépbe - emiatt őrültnek érzi magát. Szulák Andi megnyugtatta: „Ne érezd magad hülyének, ez tök normális!". Mindenkiről kiderült, hogy olykor megbeszél magával ezt-azt, de azért párbeszédeket nem kezdeményeznek saját magukkal. 
Diát és Viktort az előítélet idegesíti fel a legkönnyebben. A színésznőt sokkal jobban zavarják a társadalmi előítéletek, mint az, hogy róla mit gondolnak. Viktort egyaránt bosszantja, ha őt vagy ha mást érik előítéletek. Orsi azt választotta, hogy az idegesíti, ha nem tisztelik, majd kiegészítette válaszát azzal, hogy egy vesszőparipája van: a késés.

„Ha én kések vagy valaki elkésik, idegbeteg leszek tőle” 

 - vallotta be az énekesnő. 

Egy másik kérdésből kiderült, Dia és Orsi szoktak magukban beszélni, és emiatt őrültnek is hiszik magukat. Viktorral is előfordul, de szerinte ez a normális. Az énekes hozzátette, nem párbeszédeket folytat le magában, hanem munkája miatt dúdol, énekel, majd ki is mond szavakat. 

Dia sem válaszol saját magának, de van, hogy ledarálja a napját. „Azon kapom magam, hogy beszélek, miközben rakom a mosogatógépbe be a tányérokat, és aztán utána én tényleg hülyének érzem magam.” Szulák Andi megnyugtatta: 

„Ne érezd magad hülyének, ez tök normális!"

Orsi, ha például egy komoly tárgyalásra készül, lejátszik magában párbeszédeket. Vagy ha van egy konfliktusa, akkor is próbálja vázolni a szituációt, hogy gyakoroljon. Természetesen éles helyzetben sosem úgy sikerül a vita, ahogy azt magában elpróbálta - egészítette ki az énekesnő.

A műsorvezető szerint teljesen normális, ha valaki magában beszél, sőt vannak bizonyos helyzetek, amikor szinte elkerülhetetlen:
„Rosszak a válaszok, hát én minden percben csinálok ilyet" – reagált egy következő kérdés kapcsán Király Viktor. A kérdés így szólt: Mikor kételkedtél magadban utoljára? „A napokban" , „Talán fél éve" , vagy „Sosem fordul elő ilyen velem"  – hangzottak a válaszok. 

Viktor szerint szakmájuk velejárója, hogy folyamatosan gondolkodnak, amit csináltak, vajon jó lesz-e. Orsi is egyetértett vele, hiszen szinte ő is minden percben így érez. Kiemelte: 

„Az örök kételkedés sarkall arra, hogy kihozzam magamból a maximumot.” 

Dia úgy fogalmazott, hiába van tisztában azzal, mit tud, nem biztos abban, hogy annak van-e létjogosultsága, vagy lesz-e rá igény. A színésznő sokszor jelentkezett a Színművészeti Egyetemre, de sosem vették fel. Emiatt folyamatosan kérdések gyötrik: azért nem kellett oda, mert béna vagy mert nem volt szerencséje vagy az élet ezt szánta neki, ezért jobb, hogy nem került oda? 
Kozma Orsi emlékezetes koncertélményéről számolt be, méghozzá arról, amikor bezuhant a basszusgitáros mellé. „És akkor úgy maradtam, mint a nőgyógyásznál általában" - reagált az esetre.
Viktor párja feljegyzi az énekes aranyköpéseit, ugyanis van belőle bőven. A zenész teljesen normálisnak tartja, amiket mond, sőt szerinte nem is bakizik. Viktor elárulta, hogy pulya helyett például pojácát szokott mondani. 

„A szüleink lehet csak szórakozni akartak velünk, de egypetéjű ikreknek egyetlenegy távirányítót adni, hatalmas hiba" - vezette fel az énekes a következő történetét. Viktor egy véletlen mozdulattal betörte testvére orrát, aki ezt csak két évvel később adta vissza.
A nyelvi nehézségek miatt Magyarországra költözésekor a kórházban is volt egy igen kellemetlen félreértése, ugyanis fogalma sem volt arról, mit jelent a széklet szó
Nyári Dia kisfia és keresztlánya szilveszterkor a vécékagylóból merített vízzel koccintott, és meg is kóstolták azt. Szulák Andi felhívta a fiatal anyuka figyelmét arra, hogy eljön majd az az idő is, amikor a kutyakaját fogja kipróbálni kisfia. Dia nevetve vallotta be, hogy már ezen is túl vannak. 
A színésznő elárulta, hogy fél év alatt 17 kilót fogyott, ennek elsősorban egészségügyi okai voltak. „Engem is utolért az inzulinrezisztencia” – fogalmazott. Ugyanakkor hozzátette, elérte a kívánt súlyt, nem szeretne többet fogyni és most egészségesnek számít, ez a legfontosabb.