Talkshow

Sándor Peti elárulta, miért lett ilyen fiatalon édesapa

2020.02.12. I 23:03
Miért költözött el otthonról a 17 éves Polyák Lilla? Ha több pénze lenne, mire költene Muri Enikő? Sándor Péter miért döntött úgy, hogy fiatalon lesz édesapa? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a Nyugi! Köztünk marad... legújabb adása!
Már az első kör is nagy felismerésekhez vezetett: Sándor Peti bevallotta, ő nem a közösségi médiára vagy mások problémáira, hanem magára fordít túl sok időt. „Azért jó egy színdarab, mert olyan, mint hogy ha kimondanám, hangosan megfogalmaznám a problémáimat vagy a boldogságomat, és nekem a színpad ezt jelenti” – mondta a színész, aki úgy érzi, folyamatosan dolgozik magán. Lilla örülne, ha több ideje lenne, hogy meghallgassa mások problémáit. Muri Enikő szeret képben lenni a világ történéseivel, így talán időként kicsit túlzásba viszi a netes böngészést. Ráadásul neki legalább négy közösségi oldalt kell kezelnie: a saját és a zenekara Insta- és Fb-profilját is karban kell tartania. „Ez borzasztó” – kommentálta Andi. „Hát figyelj, ez egy tragédia, tehát az ember tragédiája valahol itt kezdődik el” – összegezte a problémát Enikő.
 
A következő témát a közhelyek adták. Peti nem szereti, ha valaki azt mondja neki, hogy „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz”. „Én ezt nagyon sokat használom, valószínűleg ezért utálom már” – magyarázta. A lányokat „A sors akarta így” mondás bosszantja. Enikő hisz a sorsban, de abban is, hogy ő alakítja a sajátját.  
 
Mit választanának a vendégek az alábbiak közül: több pénzt, időt vagy lehetőséget? Lilla és Péter több időt szeretne, Enikő viszont jelenleg több pénzre vágyik, mert szívesen elutazna Balira. 

„Szerintem is az időből kéne a legtöbb, mondjuk a pénz se nagyon baj, ha van!” 

– tette hozzá Andi. Az idő kapcsán a halogatás is szóba került. Lilla nagyon utál tartozni, ezért a csekkeket azonnal befizeti, viszont a ruhái szelektálására nehezen veszi rá magát. A gyerekei rendszeresen kinövik a holmijaikat, és mint kiderült, a színésznő Anditól is rendszeresen kap ruhákat. Enikő az e-mailben kapott számlák esetében nem érzi úgy, hogy sürgetve van, ezért halogatja a befizetésüket. Andi hozzátette, hogy ő is hajlamos erre, de más okból. „Csekklopó manó működik nálunk a háztartásban, aki mindig eldugja az éppen aktuálisan befizetendő csekket…” – árulta el.
 
A személyes körök során kiderült, hogy Polyák Lilla 17 évesen Budapestre költözött, hogy énekelni tanulhasson, illetve azt is elárulta, hogy a jelenlegi hobbija a motorozás.
 
Sándor Peti elmesélt egy vicces színpadi történetet - egy darab közben igencsak furcsa látvány fogadta a kollégáit:
A színész arról is beszélt, hogy miért vállalt fiatalon gyereket:

Muri Enikő Petihez hasonlóan csintalan gyerek volt, nem ismert határt, ha a kísérletezésről és a szórakoztatásról volt szó: