Talkshow

Zsidró Tamás: „Hát Andikám, a fodrászatban minden kiderül!"

2020.02.10. I 23:00
Deficites esküvő, koporsóba zárt színész és leégett fejbőr - hajmeresztő sztorikkal rukkoltak elő a sztárvendégek a Nyugi! Köztünk marad... várva várt második évadának első adásában. Ezúttal Horváth Éva, Zsidró Tamás és Hevér Gábor válaszolt Szulák Andi izgalmas kérdéseire. 
„Minden titok kiderül?” – hangzott el Andi első kérdése. A fiúk szerint előbb-utóbb minden kiderül, Éva viszont szeret titkot tartani, és reméli, hogy lesz olyan, amit a sírba visz majd. „Én ilyen titkok őrzője vagyok” – jelentette ki az egykori szépségkirálynő, akivel a házigazda is egyetértett. 

„Hát Andikám, a fodrászatban minden kiderül egy bizonyos idő után. Minden. Tényleg minden. Hihetetlen!” 

– mondta Tomi.

Arról is szó esett, mit tennének a sztárok, ha a párjuk addig készülődne, míg elkésnének egy találkozóról. Gábor csak nőkkel él együtt, a feleségén kívül két kislánya és két szuka kutyája van. Nehéz velük a készülődés, de húzós helyzetben sem hagyná ott a párját, inkább trükközik az indulási idővel. Ha félkor kell elindulniuk, negyedet mond a családnak. Éva nem tűri a késést: „Roppant pontos vagyok, és inkább előbb ott vagyok, egyszerűen nem bírok késni. Annyira ideges leszek tőle, ha már látom, hogy ki fogok csúszni az időből” – árulta el. Tamás Évához hasonlóan rendkívül pontos ember, inkább otthagyja a készülődő párját, mintsem hogy elkéssen – a sértődésnek és a haragnak viszont semmi köze ehhez:
Később Andi utánajárt annak is, hogy szoktak-e füllenteni a vendégei. Mindhárman azt mondták magukról, hogy pocsékul hazudnak. Zsidró viszont elismerte, hogy füllenteni jól tud. „Hát neked kell is ennyi rossz hajvágás után!” – viccelődött Éva. A mesterfodrász elismerte, hogy anno, amikor még egy kapualjban dolgozott, volt egy bevált trükkje az elégedetlenkedő vendégekkel szemben:
A személyes körök még izgalmasabb sztorikat tartogattak. Hevér Gábor elmesélte, hogyan ragadt egy koporsó fogságában egy színházi darab végén:
Éva arról beszélt, hogyan került bajba a tűző napon. „Én nem tudtam előtte, hogy a fejbőr ilyen szinten leéghet” – tette hozzá a modell:
Tomi egy esküvői történetével szórakoztatta a többieket: arról mesélt, miért fizetett a tervezettnél többet a menyegzőjéért:
Egy ijesztőbb sztorit is bedobott, elárulta, hogyan vezetett műtétig egy kellemetlen balesete: