Talkshow

Ganxsta Zolee: "Én akkor dobok fel egy szilveszteri bulit, ha nem megyek el"

2020.01.01. I 23:00
Hiába voltak visszatérő vendégei is a Nyugi! Köztünk marad... újévi adásának, most is előkerült néhány jó sztori. Ganxsta Zolee szerint akkor lesz jó egy szilveszteri buli, ha ő inkább nem megy el, mert ha sokat iszik elég harapós lesz. Péterfy Bori elmesélte, egy klipforgatáson majdnem kilőtte a szemét miközben ki akart bontani egy pezsgőt. A műsorban újév első napján debütáló Pásztor Anna pedig egy 60 napos zoknihoz hasonlítaná a Dom Pérignont. 
Péterfy Bori és Ganxsta Zolee szerint teljesen értelmetlenek az újévi fogadalmak. Pásztor Annának azonban szüksége van rájuk. Szerinte kellenek ezek a kis játékok, ha megfogadunk valamit és nem tartjuk be, abból is tanulhatunk valamit, ha viszont tartjuk, akkor örülhetünk a sikernek. Egy későbbi kérdés során az is kiderült egyébként Annáról, hogy legtöbbször azt fogadja meg, az újévben többet sportol majd. 

Ezzel szemben Ganxsta Zolee azt mondta: 
 én nem fogadok meg semmit, de azt betartom. 

Péterfy Boriról megtudhattuk, hogy régi vágya házibuliban tölteni a szilvesztert, mert erre már rég nem volt lehetősége, ugyanis az év utolsó napján általában koncertezik. Zolee szerint is a házibuli a legjobb opció, csak ne nála legyen. Anna viszont szokott bulikat tartani, a konfettiket viszont a jövő évig szedegeti utána. 

Egy másik kérdés kapcsán a jövő alakulását boncolgatták a vendégek, vagyis meg lehet-e egyáltalán jósolni mi vár ránk? 

Ganxsta Zolee szerint egyáltalán nem ezzel kéne foglalkozni, hanem mindenkinek a jelennel kellene törődnie és azt megélni.
Anna és Zolee számára mindegy milyen pezsgővel koccint szilveszterkor, Bori viszont viccből a gyerekpezsgőre voksolt inkább. Anna aztán elmesélt egy történetet, hogy hiába kapott egyszer egy drága pezsgőt ajándékba, "olyan volt mint a 60 napos zokni" - fogalmazott az énekesnő.
Maradva a pezsgős vonalnál arról beszélgetett Szulák Andi vendégeivel, hogy mikor koccinthat egy gyerek pezsgővel. Pásztor Anna a hivatalos utat választotta, vagyis 18 éves kortól. Azonban bevallotta, ő már 5 éves korában fogyasztott pezsgőt, amiről nem tudta, mi az, csak beleivott egy ott felejtett pohárba. 

Bori és Zolee viszont lazábban állnak ehhez a témához:
A lányok szerint az ronthat el egy bulit, ha túl keveset iszunk és nem tudunk lépést tartani a többiekkel, valamint a hangulattal sem. Ganxsta Zolee viszont ennek az ellenkezőjét vallja magáról. A rapper úgy fogalmazott, ha részeg, akkor már kellemetlen és "fejharapós" tud lenni.
A személyes körökben Péterfy Bori elmesélte, egy klipforgatáson majdnem kilőtte a szemét egy pezsgő dugójával. Olyan fájdalmai voltak, hogy azonnal az ügyeletre rohantak, mert azt hitte, meg fog vakulni.
A fellépések miatt szilveszterkor Ganxsta Zolee sosem jutott még Sárospataktól messzebbre. Azt is megtudhattuk, hogy az ő évében 364 napig van szilveszter. A legtöbb koncertje egy szilveszter este alatt 5 volt. 

Anna egyszer egyedül szilveszterezett, amikor New York-ban élt, de karaokezott már Ganxsta Zoleet. 2010 szilvesztere pedig azért volt emlékezetes, mert betörtek a szomszéd lakásba.