Ünnepek

Szilveszterezz a LifeTV-vel: ezekkel a műsorokkal várjuk az új évet!

2019.12.27. I 21:24
December 31-én este a legendás magyar sorozat, a Szomszédok emlékadásával indítunk, majd a Nyugi! Köztünk marad... szilveszteri különkiadásával ünneplünk. Utóbbiban Szulák Andi mellett az OLD(S)COOL-trióval mulatunk, éjfélkor pedig Várkonyi Andival és vendégseregével koccintunk. Nos, velünk tartasz?
21:30 Szomszédok Emlékadás
20 évvel ezelőtt, 1999. december 30-án került adásba a Szomszédok sorozat 331., egyben utolsó epizódja. A Szomszédok kultusza azóta is virágzik, még az egészen fiatalok körében is népszerű, aktívak a rajongói fórumok, mémek születnek és a közösségi médiában idézik a régi nagy poénokat, mondatokat. A produkció készítői a 20. évfordulóra forgattak egy különleges Emlékadást, a 332. epizódot, amely egy 25 perces rendhagyó riportfilm a főbb szereplőkkel (Nemcsák Károly, Ivancsis Ilona, Trokán Péter, Fehér Anna, Frajt Edit és Pásztor Erzsi).
22:00 Nyugi! Köztünk marad...
Szulák Andi műsorának szilveszteri különkiadásában a showról Esztergályos Cili, Bay Évi és Karda Bea gondoskodik! Az OLD(S)COOL-trió ismét irigylésre méltó összhangban mulattat. Egy biztos, szórakoztató történetekből nem lesz hiány.
23:00 Női titkok Várkonyi Andinál 
Várkonyi Andi Dér Henivel, Nagy Rékával, Köllő Babettel, Szabó Péterrel és remélhetőleg veled köszönti az új évet. A műsorban többek között a megérzések, az öngondoskodás és a hála szerepe, valamint a nemet mondás szükségessége is szóba kerül.
00:00 Himnusz - Radics Gigivel
Az új év kezdetén, 00:00-kor Radics Gigi énekli el nekünk a Himnuszt. Itt egy kis ízelítő abból, hogyan zajlott a felvétel. A végeredményért válassz minket, amikor éjfélt üt az óra szilveszterkor.