Talkshow

Csonka András: Gondoltam feldíszítve elrakom a fát jövőre, de a lépcsőházban elvágódtam vele

2019.12.26. I 23:00
Karácsony másnapján a Nyugi! Köztünk marad... vendégei gondoskodtak az ünnepi, szórakoztató sztorikról. Köllő Babett, Csonka András és Szabó András Csuti elmondta véleményét a karácsonyi dalokról, ciki ajándékokról, műfenyő vagy igazi fenyő témában és természetesen saját történeteket is megosztottak. 
A karácsony akkor szép, ha együtt van a család – válaszoltak egyöntetűen a vendégek. Csuti hozzátette, gyerekkorából sok olyan eset jut eszébe, amikor veszekedés és feszültség volt karácsonykor, így annyira nem karácsonypárti. Természetesen felesége és kisfia mellett ez azért változott. Csonka Bandi is egyetértett ezzel, elmondta, neki is már csak az számít, hogy együtt legyen a család. Mivel van még kisgyerek a rokonságban, miatta azért igyekeznek megteremteni a varázst. 

Szulák Andi elmesélte, ők édesanyjával nyáron is tartottak karácsonyt. Természetesen nem állítottak fát, de jókat ettek, odafigyeltek a másikra, mire lenne szüksége. Megteremtették a meghitt karácsonyi légkört, esetleg apró ajándékokkal lepték meg egymást. Hiszen egész évben ezt kellene tennünk, szeretni egymást és odafigyelni a másikra. 

Babettéknél viszont kéthetente minimum 15 fő ül az ebédlőasztalnál vasárnaponként, így gyűlik össze rendszeresen a szűk család. Sőt, karácsonyi vacsorára meghívja egyedülálló barátait is, meginvitálta Szulák Andit is, azonban kiderült, a műsorvezető már nem egyedülálló.

Csuti számára az All I Want For Christmas is You című dal a legidegesítőbb karácsonyi zene. Babett és Bandi viszont az összeset imádják és egyetértettek abban is, hogy kondibérletet ajándékozni a legcikibb. Csuti ebben is más véleményen volt, ugyanis szerinte a karácsonyi lánykérés a legkellemetlenebb.

A műfenyő igazi fenyő témájában is egyetértettek, ugyanis mindannyian a műfenyőt állítanak már. Csonka András viszont inkább már csak egy adventi koszorúval adja meg a karácsonyi hangulatot. Elmesélte azt is, miért nem állít inkább fát:
A beszélgetés közben a szaloncukrokra is kitért Csonka András, aki elárulta, friss nála csak a fa alatt található:
A személyes körökből kiderült, hogyan töltötte szingli karácsonyait Csuti: 
Babett cumiját a Mikulás vitte el, szülei csak így tudták leszoktatni róla. András minden évben stíriai metéltet készít, ugyanis mást nem tud. De mivel azt sokan tudják, hogy intenzív kapcsolatot ápol telefonjával egyszer négy egyforma tokot is kapott karácsonyra. Mindenki úgy gondolta, ez lesz a megfelelő ajándék a számára.