Talkshow

Kiss Endi: testileg hűtlen vagyok

2019.12.20. I 23:00
50. adásához érkezett a Nyugi! Köztünk marad... Jubileumi adáshoz illően most sem volt hiány izgalmas és vicces történetekből sem. A hangulatért ezúttal Bódi Margó, Kiss Endi és Kovács Áron felelt. 
Egy kérdés kapcsán Bódi Margó elmondta, semmit sem csinálna másként az életében, ugyanúgy Gusztit választaná és ugyanúgy elindulna Nagyecsedről Budapestre az új élet reményében.

Kiss Endi is úgy érzi, úgy jó az élete, ahogy van. Azonban apró dolgokat másképp csinálna, például szorgalmasabban kellett volna angolul tanulnia, mert ez most nagyon hiányzik az életéből.

Kovács Áronnak egy dolog van az életében, amit másképp csinálna, de nem árulta el mi az. Annyit azonban megosztott, hogy családi dologról van szó, amit a mai eszével másképp csinálna. 

Kiss Endi bevallotta testileg ő egy hűtlen ember. De nem tagadja rossz tulajdonságait sem, sőt nyíltan vállalja, mert így nem tudnak a háta mögött miről beszélni. 
Bódi Margó Tina Turner bőrébe bújna, formás lábai, csodálatos hangja miatt és azért, mert fel tudja szántani a színpadot. A férfi vendégek viszont Brad Pitt-ek lennének. 
Egy következő kérdés kapcsán Endi és Áron elmondták, gondolkodnak azon, hogy kipróbálják milyen vegetáriánusnak lenni. Endi igyekszik változatosan és egészségesen táplálkozni. Endi az első 49 évét úgy élte le, hogy volt, hogy öt napot folyamatosan végigbulizott. A második 49-et már nem így tervezi. Már 65 napja egy korty alkoholt sem ivott, mert jelenleg egy száz napos böjtöt csinál. Margó viszont el sem tudná képzelni így az életét, hiszen náluk nincs főzés hús nélkül. 

A személyes körökből megtudhattuk, Bódi Margó a családja előtt sem vetkőzik fürdőruhára: 
Az is kiderült, hogy sosem volt igazi menyasszony. Ugyan házasok Gusztival, de csak a polgármesteri hivatalban házasodtak össze, úgy, hogy már meg voltak a gyerekeik. Egy fellépésüket pedig nem tudta kifizetni a felkérő, így egy lovat adott a Bódi családnak. 

Kovács Áron egy napig vízilabdázott 10 évesen. A nála nagyobbak azzal szórakoztak, hogy víz alá nyomják, így többet volt víz alatt, mint felette. Pokolként élte meg, így édesanyja megszánta és nem kellett többet mennie. Azt is elmondta, hogy rendszeresen összekeverik Harsányi Leventével, Bódi Margó hozzáfűzte szerinte Áron helyesebb, mint Levi. Endi pedig elmondta, a Hooligansben mindenki Csipa. 

Áron felidézett egy korábbi randiélményt is, amikor a pizzája egy másik vendég hátán kötött ki. De előfordult az is, hogy cérnametélttel tüsszentette le a családját. 
Kiss Endiről megtudtuk, szaunázás közben 8 korty vizet iszik, ez a kedvenc száma és mindenben igyekszik ezt keresni, illetve megtalálni. Endivel sűrűn előfordul az is, hogy rossz autóba száll, egyszer a turnébuszt tévesztette össze egy munkásokat szállító busszal.
Jogosítványa pedig azért nincs, mert nincs kedve megtanulni a KRESZ-t. Annyira unalmasnak találja, hogy nem képes rá, hogy megtanulja.