Szórakoztató

Exkluzív szilveszteri Szomszédok adás a Life TV-n december 31-én

2019.12.20. I 10:24
20 évvel ezelőtt, 1999. december 30-án került adásba a Szomszédok sorozat 331., egyben utolsó epizódja. A Szomszédok kultusza azóta is virágzik, még az egészen fiatalok körében is népszerű, aktívak a rajongói fórumok, mémek születnek és a közösségi médiában idézik a régi nagy poénokat, mondatokat. A produkció készítői a 20. évfordulóra forgattak egy különleges Emlékadást, a 332. epizódot, amely egy 25 perces rendhagyó riportfilm a főbb szereplőkkel (Nemcsák Károly, Ivancsis Ilona, Trokán Péter, Fehér Anna, Frajt Edit és Pásztor Erzsi). Az Emlékadásban a régi forgatások olyan exkluzív felvételeit is bemutatják, amelyek még soha nem kerültek adásba, köztük számos humoros jelenettel, amelyek a forgatások hangulatát adják vissza. 
A film december 31-én este 21:30-tól látható a Life TV műsorán. 
 
A Szomszédok vitathatatlanul az egyik legnagyobb brand a magyar televíziózás történetében. A műsor készítői ezt mondták a különleges szilveszteri Szomszédokról: 

Magyarországon nemcsak az idősek, hanem a fiatalok is ismerik Pásztor Erzsit, vagyis Janka nénit vagy Trokán Pétert, pontosabban Jánost, az erdészt. A sorozat legnagyobb értéke az volt, hogy politikamentesen leképezte a 90-es évek valóságát, tipikus családi modellekben, megteremtett egy új kifejezésformát, a teleregényt, és az utókor számára megörökítette a rendszerváltozás évtizedét, szituációit, a változást, amely ma is meghatározza az életünket.

Igen, eltelt 20 év, a gyerekekből felnőttek lettek, a felnőttekből nagypapák, nagymamák, néhányan eltávoztak közülünk, de az élet ment és megy tovább... Ez az élet megváltoztathatatlan rendje. Így a riportban megszólaló színészek elmondták, mit jelentett nekik akkor a sorozat, hogyan hatott a karrierjükre. Választ kerestünk arra, miért olyan népszerű még ma is, illetve eljátszottunk a gondolattal, kivel mi történne, ha folytatódna, valamint a színészek elárulták azt is, folytatnák-e a sorozatot.
 
Mindez kiderül szilveszter este 21:30-tól a Life TV-n.